SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 36, 2011 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Ren runde for OGMS

SANDNES: Det ble et helt rent månedsmøte for Guinnessbevegelsen Odd Grythe Memorial Society (OGMS) da de møttes på Megleren Øl- og Vinstue på lørdag. Kun Guinness-drikkere (GD) ble ført opp på møtelisten denne gang, og det er første gang på svært lenge at et OGMS-møte ikke har hatt innslag av Guinness-Observatører (GO) eller andre kategorier møtedeltakere.

Slaget på Megleren startet som vanlig presis klokken 15:30, og det fyltes raskt opp rundt ett av utebordene. Faren for regn ble derfor trosset, og hele forsamlingen forflyttet seg til en større bordsetting der alle kunne få plass. På tross av dystre værmeldinger og en del nedbør tidligere på dagen, holdt det seg faktisk tørt gjennom hele møtet.

Omsetningen var det imidlertid neppe noe å si på, og den faste servitøren Leif kjørte på i kjent stil overfor møtedeltakerne. Dermed var det sjelden noe som gikk på tomgang i løpet av møtet. Hele 17 deltakere, hvorav altså samtlige var GD, ble registrert i løpet av ettermiddagen og kvelden.

OGMS september 2011
En stor del av OGMS-deltakerne i god gang med månedsmøtet på Megleren. Rundt bordet i hjørnet sitter, i rekkefølge med klokken: KillKenneth, Sissel, Kylling-Børge og Aina. Rundt det lange bordet sitter, også med klokken fra nedre venstre hjørne: Fiesta-Ole, Kristine, Ovesen, Roffe, Kjell, Laila, Andreas, Nodi, Hansi og Anne Mørk.

Temaene var som vanlig mange og varierte underveis, men sigarføringen var usedvanlig høy denne lørdagen og noe av det som ble debattert var derfor synlige kvalitetstegn på sigarer. En mannlig sigarettrøyker fikk seg også en liten overraskelse da han fyrte opp en røyk og gikk på en liten smell. Noen hadde nemlig funnet frem sigarettknallen fra moroskuffen igjen.

I Guinness-drikkende rekkefølge ble følgende deltakere registrert på lørdagens møte:

GD: Anne Mørk, Ovesen, Laila, Andreas, Kristine, Roffe, Hansi, Fiesta-Ole, Nodi, Kjell, Sissel, Kylling-Børge, Aina, KillKenneth, Gunhild, Leif og Larsling.

Nå går det bare 4 uker til neste møte med OGMS, som avholdes lørdag 1. oktober på Megleren.

(05.09.2011 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Ren runde for OGMS
     Mye støtte for OGMS, og ny Guinness-rekord
     Ut på tur med speedo
     Quizsesongen starter igjen
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 35, 2011:
    Hele denne uken

     To og en halv måned til verdensturneen
     Høststart for OGMS
     Nye eventyr for Kor Hoen Travels
     Haugtussa i det fri og på matfatet
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 34, 2011:
    Hele denne uken

     Stor vekst i gresskaråkeren
     Nytt medlem i kruttfamilien
     Kontrabeat til Stationen
     Bevegelsen ruller videre
     Rykter & Rauaraddel