SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 9, 2011 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Tyst fra FUKK

STAVANGER: Torsdag var det 5 år siden andelslaget Forenede Underberg Kork Kolleksjoner (FUKK) ble dannet under stor høytidelighet. Med det noble formålet å gjøre felles innsats for å sikre seg ulike Underberg-effekter, og da særlig lastebiler, ble foreningen dannet i all vennskapelighet mellom lidenskapelige livsnytere.

Historien har i ettertid vært preget av skandaler og dramatiske kuppforsøk mot sentrale personer i organisasjonen. Andelshavere, eller korksjonærer som de gjerne kalles, har skutt inn variabel mengde med korkkapital gjennom en rekke emisjoner, og per i dag forvalter foreningen verdier for intet mindre enn 3257 Underbergkorker (UK). Dette tilsvarer mer enn 11 Underberg-lastebiler på det legale markedet.

FUKK har generalforsamling
Stemningsbilde fra FUKK sin generalforsamling 30. april i fjor. Selv om bildet tyder på harmoniske forhold, var temperaturen til tider høy under dette møtet.

Etter en turbulent og høylytt generalforsamling 30. april i fjor ble Ovesen som første styremedlem i FUKK-historien gjenvalgt som formann, mens Kylling-Børge og Oddvar ble valgt til henholdsvis korkforvalter og sekretær. På dette tidspunktet var en av foreningens 8 lastebiler på avveie, men denne skal senere ha kommet til rette igjen. Dette er imidlertid det siste man har hørt fra både FUKK og foreningens styre.

Det har nemlig vært usedvanlig rolig i FUKK siden bruduljene på forrige generalforsamling. Ingen offentlig skittentøyvask, håndgemeng eller annen destruktiv aktivitet har blitt registrert, og spekulasjonene har nå derfor begynt å gå på om FUKK i det hele tatt er i live lenger. Fra ulike hold fremsettes det beskyldinger om underslag og korrupte styremedlemmer, men ingenting har latt seg verken bekrefte eller avkrefte.

Sentrale korksjonærer roper derfor nå på SAKMIL-nyhetenes hjelp for å få FUKK-styret i tale, og på få en oppdatering på hva som egentlig har hendt med de 937 UK som var fri korkkapital etter forrige generalforsamling. For øvrig står det også i FUKK sine egne vedtekter at generalforsamlingen skal avholdes i en måned med R i, og dermed begynner tiden snart å renne ut før sommeren melder sin ankomst.

(28.02.2011 kl 06:00)

 • Hovedside

 • Arkiv
 • Multimedia
 • Søk etter artikler
 • Ja, ke syns du?
 • Tilfeldig artikkel

 • Informasjon
 • Tips oss!

  DENNE UKEN:
  Hele denne uken

   Redningen er nær
   Tyst fra FUKK
   Nordølrittet tar form
   Tettere i toppen
   Rykter & Rauaraddel

  Uke 8, 2011:
  Hele denne uken

   Banjo-Erlend på sløydtime
   Tid for ny ABC-konsert på Bryne
   OGMS-puben er klar
   Hjørnet gjorde rent bord
   Rykter & Rauaraddel

  Uke 7, 2011:
  Hele denne uken

   Irsk Aften trakk fulle hus igjen
   Rosa fullmåne på Orre
   Stjernespekket 80-tallskonsert
   Megler-quizen på TV
   Rykter & Rauaraddel