SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 5, 2013 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Sprekt Tarzan-stunt på Braut

SØR-BRAUT: SAKMIL-avdelingen SAKPODD på Sør-Braut, kanskje bedre kjent som Plenkrutt-farmen, har alltid vært en svært viktig brikke i SAKMIL-organisasjonen. Dette er hjemmebasen til Litle-Store, også kjent som Arne Braut d.y. i mer formelle sammenhenger. De siste årene har avdelingen hatt en stadig tyngre rolle innad i SAKMIL, men nå har hovedpersonen selv bestemt seg for å ta radikale grep.

Tarzanklubben
Litle-Store starter på 119.2 kg i vårens store Tarzan-prosjekt.
I helgen ble dermed Facebook-siden "Arne Brauts tarzanklubb" lansert med brask og bram, og her kan hele offentligheten følge Litle-Stores kamp mot kiloene utover våren. Han har nemlig meldt seg på Elixia Light Club, som under oppsyn av en Francsiso skal sørge for å få alle deltakerne til å gå ned i vekt. Med døtrene Mari og Anne i støtteapparatet satser Litle-Store på å gå gjennom et beinhardt program det neste halvåret, med formålet om "at denne flodhestliknande kroppen vert til Tarzan" (sitat). Alle som trykker "Liker" på den nevnte Facebook-siden vil få jevnlige oppdateringer om hvordan det hele går, og fungerer samtidig som vakthunder som kan presse hovedpersonen selv til å yte sitt aller beste.

Mandag går startskuddet for Tarzanklubben, og Facebook-siden har siden lanseringen lørdag allerede nær 400 såkalte likes. Startvekten ble målt til 119.2 kg, og det skal bli spennende å se på utviklingen fremover.

I en pressemelding fra SAKMIL forsikrer trommestuntgruppen imidlertid om at Litle-Store uansett resultat nå ikke skal bli noen lettvekter i SAKMIL-sammenheng. Rollen som Overgeneral Rævhodl skal nok Litle-Store takle uansett fysisk vektklasse.

Aktuelle linker

  • Arne Brauts Tarzanklubb (Facebook)

    (28.01.2013 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Sprekt Tarzan-stunt på Braut
     Nytt spennende fullmåneår
     Nostalgi på Megler-quizen
     OGMS klar for nye eventyr
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 4, 2013:
    Hele denne uken

     Agurktid for SAKMIL
     Godt besøk for IRMS
     Fasiten med helomvending
     Ingen kommunekrise likevel
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 3, 2013:
    Hele denne uken

     Skrapesyke for vindusvaskere
     Sandnes-suksess i QuizDan
     Kommunetabbe truer irsk aften
     Hornmusikken mot nye mål
     Rykter & Rauaraddel