SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 46, 1999 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Rock' n korps

BORE: Før alle disse festlighetene, var Bore Samfunnshus lørdag kveld åsted for den høytidelige åpningen av kulturdagene i Klepp, foretatt av ordfører Elfin Lea. Åpningen ble foretatt med et kraftfullt slag på Hornmusikkens store gong, og det var ikke mye som manglet på at de medlemmene i Klepp Hornmusikk som satt nærmest også ble gonget.

Klepp Hornmusikk fremførte sin avdeling med spenstig musikk under solid ledelse av Arild Mjaaland, og vel 100 publikummere fikk seg en hyggelig musikalsk innledning til lørdagskvelden. Senere var det klart for taktskifte - og toneartskifte, for da kom nemlig også rockegruppen Watershed på scenen. Sammen med Klepp Hornmusikk ble deres "Souvenirs" fremført, med et fabelaktig trøkk, og glimrende lyd.

Under en kort pause ble det foretatt noen scenejusteringer før Watershed overtok scenen med sitt program. Samfunnshuset ble nå til en arena for tung rockemusikk, og lydnivået var til tider høyt. Kanskje var heller ikke publikum av den aldersgruppen Watershed vanligvis pleier spille for, men det fungerte.

Det meldes attpåtil at lydmann Gunnar Tønnesen fikk ståpels på ryggen under utførelsen. Flere publikumere klappet i hendene og noen puttet sågar fingrene i ørene i håp om å samle opp tromme- og bass-vibrasjonene som skaket konsertlokalet. SAKMIL-nyhetenes kulturreporter gir terninkast 5 til Watershed, og har da trukket et poeng pga mangelfull bekledning da bare ett av bandmedlemmene hadde dress og slips.

Konserten var slutt ca. 19.30, og det var endelig klart for kveldens aller største høydepunkt: Ut-av-skapet, og en lettere utskifting av publikum.

(15.11.1999 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Ut-av-skapet skapte orgasmiske tilstander
     Kveldens program
     Og det ble fest....
     Rock' n korps

    Uke 45, 1999:
    Hele denne uken

     Er Clinton en dårlig Store-Litle-kopi?
     Alt klart for kulturdagskonsert!
     Stjerne-spekket skap-show også i rute
     Litt om alt

    Uke 44, 1999:
    Hele denne uken

     SAKMIL med ny suksess
     SAKMIL feiret sin 6 års dag
     Faren over på Gillens Slavefarm
     Stavanger 1919 jubileum