SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 9, 2003 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

R&B Management klar for hitmarkedet

Etter glimrende kritikker hos blant andre SAKMIL-nyhetene, var det mange som fikk R&B Managements første singel "Når ei lidå mius" til jul. Gleden tok imidlertid brått slutt da managementets egen produsent fant det for godt å skifte CD da han hørte slageren komme opp på anlegget under en sosial tilstelning i Klepp Sparebank. Etter dette har det stormet rundt bandet, som nå har valgt å skifte produsent. Skiftet er høyst merkbart når R&B Management nå gir ut sin remiks av "Ei lidå mius" på en CD-singel bestående av tre versjoner av hiten.
Terningkast 4

R&B Management:
Ei lidå mius - Remix
R&B/MacIdar Productions 2003

For det er nettopp det ungdommelige hitmarkedet R&B Management nå sikter seg inn mot. Med tidsriktige elektroniske instrumenter, ekte MacIdar-scratching og obskøne stønn i bakgrunnen har bandet nå skapt et helt nytt lydbilde, som pakker den fortsatt ikke helt klokkeklare sangen inn i helt nytt papir. Borte er telefonstemmer og tidsforsinkelser på opptil ett sekund, og det hele høres faretruende profesjonelt ut.

Remiks-singelen består altså av tre utgaver av "Ei lidå mius", alle med advarsler om bruk av vemmelige ord. Dette er trolig et PR-triks for å få et innpass på det enorme, amerikanske markedet. Av de tre versjonene er Karaoke-versjonen SAKMIL-nyhetenes favoritt, siden denne gir en muligheten til å synge sangen med sin egen fantastiske sangstemme. I tillegg finnes også en eksperimentell (Xpriment) versjon, og selvsagt også selve den offiselle Remix-versjonen.

R&B Remix
R&B Management imponerer med sin nye singel, men "lånte" coverbildet av SAKMIL-nyhetene. Originalbildet fra SAKMIL-nyhetene til høyre.

Alt i alt mener SAKMIL-nyhetene at den nye singelen representerer et kvantesprang i forhold til R&B Managements julesingel, og den kvalifiserer derfor i utgangspunktet til toppkarakter. Det er imidlertid et uomtvistelig faktum at R&B Managements har benyttet et bilde fra SAKMIL-nyhetene, til dekor på sin CD - uten så mye som en antydning om hvor bildet egentlig kommer fra.

Bildet ble tatt under en tidlig fase av Sveinsvoll-festivalen 2001, og viser R&B Management som mikser eksotiske drinker i sommersolen. Nøyaktige sammenligninger av CD-bildet mot originalbildet i SAKMIL-nyhetenes arkiv levner ingen tvil - bildene er identiske. Slikt koster i showbiz-bransjen - i dette tilfellet et par terningkast.

  • R&B Management: "Ei lidå mius" - Remix (2313 K)

    (24.02.2003 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    Ukens spørsmål
    Tror du den nye R&B-remixen vil gjøre det skarpt på hitlistene?
    JaNei

    Vis resultat

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     SAKMIL trollbandt kommunen
     Mye rart på Børge-festivalen
     R&B Management klar for hitmarkedet
     Jærstevnet inn i planleggingsfasen
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 8, 2003:
    Hele denne uken

     Fullt hus nok en gang
     Ragnhild møtte Tønes
     Anita går til filmen igjen
     Ingen rockere igjen
     Kjempebanner skal kuppe TV-kameraene
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 7, 2003:
    Hele denne uken

     Bursdagsbarn fikk smake sin egen medisin
     Nybakt peppersvenn disket opp med kake
     Til VM med egen akkreditering
     Det beste i livet er gratis
     SAKMIL-bussen ruller videre
     R&B bryter med sin produsent?
     Alt klart for Irsk Aften
     Rykter & Rauaraddel