SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 23, 2011 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Anh Vu og Hornmusikken blomstret i solen

KLEPPE: Når det er Blomsterkonsert på Klepp, står sommeren virkelig for tur. Det vet alle som følger Klepp Hornmusikk i deres aktiviteter, og dem var det mange av i Kleppelunden på søndag. Rammen rundt den årlige friluftskonserten kunne neppe være mer perfekt, for himmelen var blå og hele området foran scenen lå badet i sol denne ettermiddagen. Da fikk det heller være at selve scenen i Kleppelunden trolig er et av de kaldeste stedene i hele kommunen.

Klepp Hornmusikk kunne by på et variert og trivelig program, med høydepunkter fra den siste sesongen som basis. Et par stykker var hentet frem fra Nyttårskonsertene og marsjrepertoaret, men en stor del var hentet fra vårens store 80-tallskonsert der Heine Totland og Anh Vu var med som gjester. Sistnevnte var også på plass i Kleppelunden, og hun strålte virkelig om kapp med solen.

Blomsterkonserten 2011
Slik fortonte Kleppelunden seg fra en forholdsvis mørk og kald scene søndag ettermiddag. Folk koste seg i solskinnet, mens Klepp Hornmusikk, Anh Vu og de to dyktige koristene serverte variert musikk fra scenen.

Uoppfordret både avløste hun dirigent Arild Mjaaland som konferansier og ga uhemmet skryt til den trivelige gjengen på scenen. Dermed steg både humøret og stemningen blant folket, som fikk oppleve både Abba, Queen, Fame og mange andre hits gjennom en drøyt halvannen time lang konsert. Anh Vu beviste også nok en gang at hun er en stor sangerinne, med en flott stemme og et behagelig vesen.

Dagen ble nok også spesiell for den amerikanske delegasjonen som var tilstede på konserten. De var på reise i området for å oppsøke sine gamle røtter, og i pausen spurte de dirigenten om korpset ikke kunne spille den norske nasjonalsangen for dem. Det kunne de, og dermed ble det også nærmest høytidsstemning da Ja, vi elsker ljomet ut i de grønne omgivelsene.

Alle var dermed fornøyd med dagen da konserten ebbet ut, og klokken bønnhørlig tikket mot en lang sommerferie for Hornmusikken. Nå skal sommeren nytes i fulle drag inntil korpset starter opp igjen med sine aktiviteter i august.

(06.06.2011 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Anh Vu og Hornmusikken blomstret i solen
     OGMS-møte med oppmøteskandale
     Stor støtte for OGMS i verden
     Stor spenning foran Medvindsrittet
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 22, 2011:
    Hele denne uken

     Ny folkefest vel i havn
     Jærnåttå som stafett
     Dagens dobbel for SAKMIL
     Blomstrende sesongavslutning
     Endelig sommer for OGMS
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 21, 2011:
    Hele denne uken

     Nesten femti på det femtiende forsøket
     Feiret bursdag med djevelsk vennskap
     Alt klart til ny folkefest
     Hjørnet røsket med seg poengene
     Rykter & Rauaraddel