SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 32, 2011 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Frisk sommerstemning for OGMS

SANDNES: Det ble en riktig så pen lørdagsettermiddag denne helgen, med både sol og sommervarme i luften. Rammen rundt månedens møte for Guinnessbevegelsen Odd Grythe Memorial Society (OGMS) var dermed den beste, og under store deler av møtet kunne deltakerne sitte jakkeløse på terrassen til Megleren Øl- og Vinstue.

Det gode været bidro også til god stemning rundt OGMS-bordet, der Guinness-servitør Leif fulgte opp sin store suksess fra forrige gang. Det var med andre ord sjelden nødvendig å bestille nye Guinness, siden disse jevnlig bare dukket opp rundt bordet. Denne gangen hadde også Terje lært seg dette systemet, etter lettere innkjøringsproblemer på julimøtet.

OGMS august 2011
God OGMS-stemning i det pene sommerværet. Rundt bordet ser vi fra nederst og rundt: Aina, hånden til Quiz-Trond, Gunhild, Terje, Sissel, Kjell og Fiesta-Ole.

En god Guinness krever gjerne også god mat, og en Megleren Spesial er aldri å forakte. Dette er en i utgangspunktet ganske godt krydret rett, med blant annet grønne jalapenos som smaksforsterker. For enkelte, som for eksempel Kjell, blir maten sjelden sterk nok.

Sterk OGMS-mat
Kjell kan vanskelig få sterk nok mat. Selv med ekstra jalapenos på toppen ble han ikke skremt av denne Megleren Spesial'en.
Han forlangte derfor en ekstra sterk variant da han bestilte, og fikk det som han ville. En fornøyd servitør og kokken bivånet det hele da de første bitene ble fortært, men Kjell lot seg ikke skremme. Tvert om mente han at det nå begynte å komme seg, og toppet for sikkerhets skyld det hele med litt tabasco-saus.

En mindre ulykke skjedde også underveis i møtet, da ett av de runde bordene med fastmontert benk plutselig fikk overbalanse og tippet rundt. Det eksakte hendelsesforløpet er ikke helt klart, men resultatet ble i alle fall en del søl og to fuktige OGMS-deltakere. Det ble imidlertid ikke meldt om skader på verken mennesker eller inventar ut over dette.

Det ble for øvrig et godt besøkt møte, særlig med tanke på at mange fortsatt er på ferie. Totalt ble det registrert 15 deltakere på lørdagens møte, hvorav bare en havnet i den lite ærefulle GO-kategorien. De 14 andre ble hederlig registrert som GD.

I Guinness-drikkende, alternativt oppmøtt rekkefølge ble følgende kvalifisert som OGMS-deltakere:

GD: Fiesta-Ole, Kjell, Aina, Hansi, Terje, Jon Einar, Nodi, Sissel, Quiz-Trond, Hallgi, Gunhild, Kylling-Børge, Dennis og Håvi.

GO: Anja

Neste runde for OGMS foregår også på Megleren, og da viser kalenderen lørdag 3. september.

(08.08.2011 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Frisk sommerstemning for OGMS
     Solid støtte fra fjern og nær
     Ny Vandrefestival under planlegging
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 31, 2011:
    Hele denne uken

     Skutefest for full musikk
     Ny tappemåte observert
     Ny måned for OGMS
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 30, 2011:
    Hele denne uken

     Vi tenner et lys