SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 7, 2013 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Et pusterom i strømpebuksekrisen

KLEPPE: SAKMIL-nyhetene har ved ulike anledninger rettet fokuset mot strømpebuksekrisen som er under oppseiling i trommestuntgruppen SAKMIL. Det opprinnelig 90 par store lageret med røde strømpebukser er nå praktisk talt oppbrukt, og med flere SAKMIL-oppdrag i kalenderen haster det nå med å få på plass en løsning.

I forrige uke kunne SAKMIL-nyhetene melde om at tilsynelatende passende røde strømpebukser var sporet opp i Trondheim, nærmere bestemt i bunadsbutikken Reimers. Et prøveparti på 10 par har nå blitt innkjøpt, og SAKMIL fikk disse til nærmere ettersyn i uken som gikk. Dermed har også SAKMIL fått et lite pusterom i krisen. Med full enerett for SAKMIL-nyhetene har det nå blitt foretatt en uhøytidelig forbrukertest av strømpebuksene, som er av merket Vogue.

Nye strømpebukser
De nyinnkjøpte SAKMIL-strømpebuksene er av merket Vogue, og ser slik ut på et par SAKMIL-bein.
Det første som slår en når man tar i en pakke med disse strømpebuksene, er at de kjennes myke og glatte ut og at stoffet virker å være av svært god kvalitet. Det virker også forholdsvis tykt, selv om strømpebuksene bare er i 40 denier.

Prøvekaninen i denne testen er en anonym SAKMIL-trommeslager av nokså gjennomsnittlig størrelse. Selve strømpebuksene er i damestørrelse 44 - 48, som er den største størrelsen for akkurat denne leverandøren. Likevel virker det litt trangt når hårete mannebein skal tres inni, men lang SAKMIL-erfaring hjelper selvsagt på i prosessen.

I forhold til utdøende SAKMIL-modell er nok disse nye strømpebuksene noe tykkere og mindre gjennomsiktige. Det er mulig å skimte enkelte kroppslige detaljer, undertøy og så videre gjennom stoffet, men å kalle strømpebuksene for gjennomsiktige vil nok være å ta godt i.

Fraværet av bleie i skrittet trekker absolutt opp. SAKMIL har tidligere vært i befatning med enkelte eksemplarer av slike bleieplagg, og dette anbefales ikke for noen. Dessuten har det vært en tendens til å få blåmann i bleiene. Kvaliteten virker ellers å være fremragende, og selv med trommer og fullt utstyr montert skal det nok mye til før det går hull på disse strømpebuksene. Ustyrlige kvinnelige fans er det imidlertid vanskelig å gjøre noe med.

Terningkast 5
SAKMIL-nyhetene ender etter denne testen opp med terningkast 5 for de nye strømpebuksene, og det er først og fremst tykkelsen som gjør at sekseren glipper. Denier 20 av samme strømpebukse ville sannsynligvis fremstått som det perfekte SAKMIL-uniformsplagget. De 10 eksemplarene som nå er innkjøpt vil nok likevel bli å se på et SAKMIL-stunt nær deg ganske snart.

(11.02.2013 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Reklametråkk i spagaten
     Et pusterom i strømpebuksekrisen
     Irsk-inspirert 15-årsjubileum
     Tøseshow på Megler-quizen
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 6, 2013:
    Hele denne uken

     Godt februarmøte for OGMS
     Nasjonal støtte for OGMS
     Stormønstring i orkestergraven
     Labbetøs sikret seieren
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 5, 2013:
    Hele denne uken

     Sprekt Tarzan-stunt på Braut
     Nytt spennende fullmåneår
     Nostalgi på Megler-quizen
     OGMS klar for nye eventyr
     Rykter & Rauaraddel