SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 19, 2005 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Jernbanemøte ga ny, suveren rekord

NÆRBØ: Alle rekorder ble slått lørdag, da Guinness-klubben Odd Grythe Memorial Society (OGMS) avholdt sitt maimøte på Jernbanen Pub på Nærbø. Den forrige rekorden fra aprilmøtet, pålydende 19 deltakere, ble knust sønder og sammen, og totalt ble det bokført hele 28 deltakere på lørdagens møte.

Det var på forhånd knyttet stor spenning til hvordan utflukten til Jæren ville slå ut på oppmøtet. Gjesteopptredenen på Jernbanen Pub kom i stand etter at OGMS ble invitert dit tidligere i vinter, og for anledningen hadde puben også kjøpt inn store mengder Guinness - på fat.

Maimøte i OGMS
Folksomt på Nærbø på maimøtet i Odd Grythe Memorial Society. Her en del av forsamlingen på Jernbanen Pub.

Dermed strømmet også folket til i uhørte mengder. Guinness-drikkerne (GD) utgjorde heldigvis et stort flertall, og talte hele 19 personer denne gang. Den forrige rekorden på 13 GD ble dermed grundig slått, og ekstra gledelig var det at 3 Guinness-jomfruer (GJ) hoppet ut i det og drakk sine første glass med det mørke ølet. De ble dermed konvertert fra GJ til GD i løpet av den gode ettermiddagen.

Guinness-jomfruer
Anita og Mirijam drakk Guinness for første gang, og gjorde dermed slutt på sin tilværelse som Guinness-jomfruer (GJ). Det gjorde også Jorunn.
I tillegg kom også et rekordstort observatørkorps på 9 Guinness-observatører (GO). Blant disse var også foreningens aller ferskests høye beskytter, lille Lone, som kun var 5 dager gammel på sitt første OGMS-møte.

Medbragte instrumenter og opplagte musikere i forsamlingen gjorde også sitt til at det ble en svært livlig lørdag ettermiddag i puben. Allerede før klokken passerte 6-tallet var trolig hele den normale kveldsomsetningen på plass i kassen.

Følgende deltakere ble registrert og godkjent på lørdagens møte:

GD: Stig, Kylling-Børge, Skoffe-Eirik, Jan Terje, Magne, Norleif, Kjell, Ovesen, Roffe, KillKenneth, Fiesta-Ole, Nodi, Jorunn, Mirijam, Anita, Rune, Anne, Store-Litle og Erlend.

GO: Jonny, Line, Gry, Tiril, Vibeke, Edel, Lone, Isak og Sissel.

Av disse var Jorunn, Mirijam og Anita Guinness-jomfruer (GJ) før møtet, og Line, Lone, Isak og Tiril var kveldens Høye Beskyttere. Det meldes forøvrig at de siste møtedeltakerne forlot Jernbanen Pub kl 01:05 natt til søndag.

Neste møte i Odd Grythe Memorial Society finner sted lørdag 4. juni, og da er klubben trolig tilbake i sine faste møtelokaler på Megleren Øl- og Vinstue på Sandnes.

(09.05.2005 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Jernbanemøte ga ny, suveren rekord
     Jordmor feiret jubileum
     Fødsel utløser navnestrid
     Dramatisk kidnapping ble til julebord
     Nye rystende fotballavsløringer
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 18, 2005:
    Hele denne uken

     Full musikk på travbanen
     Dixie-musikk hentet frem kremmerånden
     Guinness-klubben til Nærbø
     Travel bursdagsuke vel overstått
     Kan Kan Ikke denne gang?
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 17, 2005:
    Hele denne uken

     Storstilt sesongåpning i sterk vind
     Stor rift om ny traktor
     Helan og Halvan rocket med Sinclair
     Roverne har feil navn
     Nytt brassband på Klepp
     Ragnhild møtte Froddien
     Korpsmusikk på travbanen
     Rykter & Rauaraddel