SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 17, 2008 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Opera-Sirkus tar form

KLEPP ST.: Det er nå bare halvannen uke igjen til premieren på den største kultursatsingen i Klepp noensinne, nemlig Opera-Sirkus. Etter at prosjektet startet som en forholdsvis vill ide for over 3 år siden, begynner forestillingen nå å ta form. Over 200 personer er på en eller annen involvert i prosjektet, og i helgen var det tid for de første fellesøvelsene med alle aktører til stede.

Det hele startet med rigging fredag kveld, i lageret til Hoff Potetindustrier Jæren, eller Jæren Potetmjølfabrikk ("Eplemjølsfabrikk") som den het tidligere. I disse gamle, ærverdige lokalene på Klepp stasjon bygges det nå opp en storstilt konsertsal, og det er i disse kulissene det er duket for spektakulært show de fire første dagene i mai.

Stavangerkjelleren
Hektisk riggeaktivitet i den såkalte Stavangerkjelleren fredag kveld. Her braker det løs med Opera-Sirkus 1. - 4. mai.

Lørdag og søndag var det hektisk øvingsaktivitet med alle skuespillere, dansere, sangere og musikere, og også forestillingens store stjerne Heine Totland var på plass. Han har rollen som sirkusdirektør i forestillingen, som best kan beskrives som en musikkteater-forestilling, med elementer fra både rock, hip-hop, opera, akrobatikk og sirkus. Det er med andre ord en ungdommelig og moderne ramme som preger det hele.

Det blir fire forestillinger totalt, med premiere torsdag 1. mai. Etterhvert som markedsføringen og omtalen av prosjektet i den senere tid har tatt seg opp, er også interessen for prosjektet stigende. Premiereforestillingen er nesten utsolgt allerede, men det er fortsatt mulig å sikre seg billetter til de andre forestillingene. Forestillingene starter klokken 19:00 hver kveld, og billetter fås ved henvendelse til Klepp kommune, telefon 51 42 98 60.

(21.04.2008 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Solskinnsdag for jærkorpsene
     Opera-Sirkus tar form
     Ny debatt om brokkoli
     Mot nye quizhøyder
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 16, 2008:
    Hele denne uken

     Rodeoshow på en fredagskveld
     QO i sjøslag på sjøhusene
     Orden igjen etter talltull
     Når korpsene møtes
     Superband tilbake til Jæren
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 15, 2008:
    Hele denne uken

     Ekstatisk OGMS-møte på Bryne
     God samling med støttemøter
     Trivelig rundt stambordet
     Talltull på Megleren
     Rykter & Rauaraddel