SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 34, 2010 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Nygifte lurte alle

STAVANGER/BERGSAGEL: En lang rekke gjester hadde satt av lørdagskvelden til en bursdagsfeiring på Bergsagel. Her skulle Hornmusikk-saksofonist Anita feire sine første 50 år, som egentlig var passert allerede i vår. I et trivelig festlokale helt i sjøkanten skulle dette foregå, og det var hyret inn skikkelig transport for anledningen.

Klokken 17 om ettermiddagen la nemlig en båt ut fra Jorenholmen i Stavanger, og her fikk både Anita og resten av gjestene seg en overraskelse. En geriljatropp fra Klepp Hornmusikk var nemlig på plass og ønsket lykke til med både dagen og vegen, men dagens største overraskelse var det likevel Anita og hennes mannlige motpart Ole som stod for.

De mange gjestene var slett ikke invitert til noen vanlig 50-årsdag, men derimot til kombinert bursdags- og bryllupsfest. Anita og Ole hadde nemlig giftet seg i all hemmelighet dagen i forvegen, og mange av gjestene ble ikke klar over dette før båten var langt ute på sjøen på veg mot Bergsagel.

Dermed tok festen en litt annen vending enn mange hadde tenkt, og lykkeønskningene til det ferske brudeparet var både mange og hjertelige. Med utsøkt grillmat ble det også en kulinarisk opplevelse, og festdeltakerne befant seg etterhvert ute på bryggen mens lokalet ble omgjort til danseplass og kaker og kaffe ble satt frem.

Anita og Ole
Anita og Ole lurte alle da de inviterte til 50-årsdag på Bergsagel, men egentlig hadde giftet seg.
Omtrent på dette tidspunktet hørtes velkjente trommeslag ikke langt unna, og en fulltallig SAKMIL-tropp kom marsjerende inn på området. Med fortsatt stor presisjon, stil og verdighet trampet SAKMIL inn i folkemengden og gjennomførte både avanserte vendinger og andre manøvre. Utskjelling og trommestunt fulgte i neste rekke, før det hele endte med at den hemmelige bruden ble kalt frem. Gratulasjoner og klemmer var helt på sin plass, og gleden over at SAKMIL hadde funnet vegen til festen var stor for alle parter.

SAKMIL benyttet anledningen til å mingle litt blant gjestene, før det ble avmarsj i omtrent samme stil etter en stund. Et årsmøte, eller Årsmesse som det heter i SAKMIL-kretser, skulle gjennomføres.

(23.08.2010 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     SAKMIL på militærtokt
     Nygifte lurte alle
     Mange viktige vedtak på Årsmesse
     Olle-Cola er snart drikkeklar
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 33, 2010:
    Hele denne uken

     Britisk suksess for norsk enmannsorkester
     Påslutningsfest i siste liten
     Bra debut i SAKMIL-rittet
     Ferieslutt for de fleste
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 32, 2010:
    Hele denne uken

     Langt fra feriepreget OGMS
     Massiv auguststøtte til OGMS
     OGMS vender tilbake til Dublin
     Laksofonkvintetten slo til igjen
     Musikalsk helaften på Voll
     Midt på Nåttå i Kleppekrossen
     Only One tar kvelden
     Rykter & Rauaraddel