SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 29, 2011 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Travle tider i musikerbransjen

NÆRLAND / RISØR / SANDEFJORD: Om det på mange måter er dødtid og lite som skjer om sommeren, gjelder dette ikke for musikere. Sommeren er nemlig høysesong for festivaler, og det er ikke få plasser en eller annen festival eller samling går for seg i løpet av sommerukene. Til slike evenementer hører musikk selvsagt til, og til musikk trengs det musikere.

Den halvrocka multimusikeren Banjo-Erlend er en slik musiker, som har det svært travelt for tiden. I et heseblesende tempo har turen gått på kryss og tvers mellom ulike lokaliteter i Sør-Norge den siste uken.

På mandag spilte Aaslandbros på landsstevnet til Norges Bygdeungdomslag (NBU) på Nærland, der det har vært mye folk samlet. Her traff bandet innertieren og sørget for god stemning, og det meldes at flere hundre bygdeungdommer danset og koste seg. Det går også rykter om at medlemmer fra Aaslandbros, samt lydmannen Eirik, skal ha blitt observert i Rogalandsavdelingen på campingen til landsstevnet.

Banjo-Erlend med mangellapp
Det er travelt for Banjo-Erlend for tiden, men han har etter det SAKMIL-nyhetene kjenner til ikke spilt med QO den siste uken. Det gjorde han derimot på dette noe tannløse bildet.
Denne helgen var det duket for 10-årsjubileum for Risør Bluegrassfestival, og her spilte blant andre Olav Larsen & The Alabama Rodeo Stars på fredag. Også her inngår Banjo-Erlend i besetningen, men han nøyde seg ikke med denne ene spillingen. Drømmere & Drankere, pluss Terje Kinn sitt spontane festivalorkester havnet også på spilleplanen i løpet av helgen. Hele tiden ble det meldt om god stemning fra Risør, og det foreligger også enkelte mistanker om promille.

En snartur til Sandefjord ble det også tid til, denne gang til spilling sammen med selveste Øystein Sunde og Meget i Sløyd. Her er Banjo-Erlend sommervikar i forbindelse med årets sommershow, som for tiden turnerer litt på kryss og tvers. Tilskuere, blant dem velkjente Aina og KillKenneth, melder forøvrig om et fantastisk bra show.

Den travle sommeren fortsetter videre inn i denne uken, som etter det SAKMIL-nyhetene erfarer starter i et studio i Etne.

(18.07.2011 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Nytt medvindsritt neste år
     Variert gresskaruke
     Travle tider i musikerbransjen
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 28, 2011:
    Hele denne uken

     Den vakre øya i havet - en reisereportasje
     Belle-Ile en Mer i et nøtteskall
     Stor gjensynsglede for QO
     Woodstokka-sirkuset til Paris?
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 27, 2011:
    Hele denne uken

     OGMS i sommermodus
     Fantastisk feriestøtte til OGMS
     Travel uke for gresskarene
     Plenen fortsatt fin
     Rykter & Rauaraddel