SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 45, 2011 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Det koker i FUKK

SANDNES: Det er nå tegn til nye opprør blant de hardt prøvede korksjonærene i Forenede Underberg Kork Kolleksjoner (FUKK), etter at styret i foreningen onsdag gikk ut med en oppsiktsvekkende pressemelding. I meldingen skriver styret at de har evaluert sitt arbeid i inneværende periode med stor tilfredshet, og at de ikke ser noen grunn til å avholde generalforsamling dette året.

FUKK-styret
Disse to styremedlemmene i FUKK, som senere ble identifisert som formann og korkforvalter, bedrev lyssky samtaler under OGMS-møtet på lørdag.
I begrunnelsen for vedtaket heter det at den sammenhengende perioden styret har sittet i FUKK er den lengste i foreningens historie, og at styret ikke har oppfattet verken negative tilbakemeldinger eller tegn på misnøye blant korksjonærene. Det skal heller ikke ha kommet inn forslag til nye styremedlemmer innen fristen til valgkomitèen, som visstnok er identisk med styret.

FUKK-styret åpner imidlertid for at generalforsamlingen for 2012 kan bli vurdert avholdt, dersom styret finner dette formålstjenlig. Avslutningsvis takker de alle som sørget for flertall for dagens styre på generalforsamlingen i fjor, og forsikrer om at ingen korker har forsvunnet nytteløst.

Et skred av reaksjoner lot ikke vente på seg, men samtidig virker det som om korksjonærene i FUKK ikke lenger lar seg overraske av merkelige krumspring fra FUKK-styret. Episodene har nemlig vært mange og gjentatte gjennom hele foreningens levetid, og det har til tider vært en svært konfliktfylt affære å være korksjonær i FUKK.

I en oppfølgende henvendelse til korksjonærene noen dager senere, inviterer FUKK-styret forøvrig til å delta i en emisjon som skal foregå utenfor generalforsamlingens rammer. Her kan oppspart korkkapital enkelt overleveres til korkforvalter Kylling-Børge, som så kan ta vare på disse frem til neste generalforsamling eventuelt finner sted.

Til dette punktet har SAKMIL-nyhetene fanget opp flere til dels sarkastiske kommentarer fra fremtredende korksjonærer, som minner om at korkforvalterens største prestasjon så langt skal være å ha rotet bort hele den frie FUKK-kapitalen med Underberg-korker.

(07.11.2011 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Mildt novembermøte for OGMS
     Det koker i FUKK
     SAKMIL med reisefeber
     Vandrefestivalen flyttes
     Ny månedsleder
     Rykter & Rauraddel

    Uke 44, 2011:
    Hele denne uken

     Ingen skadde etter Halloween-konsert
     Øl i sildesalaten
     Quiz-trio slo til
     Ny novemberøkt for OGMS
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 43, 2011:
    Hele denne uken

     Halloween-stemningen på plass
     Heftig medieinteresse
     Stor innsideaktivitet i FUKK
     SAKMIL blir myndige
     Rykter & Rauaraddel