SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 5, 2012 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Ny vår for Medvindsrittet

SANDNES: I juni i fjor ble det eksklusive Medvindsrittet arrangert for første gang. Turen gikk i strålende vær og i medvind fra Sandnes til Egersund, og selv om det var tildelt 12 faste startplasser i den såkalte Magnificent 12, var det bare 10 startende som rullet ut fra Sandnes i 9-tiden om morgenen. Ved målgang i Egersund om ettermiddagen var dette tallet redusert til 8, men av helt naturlige årsaker.

Medvindsrittet på Ogna
Sommeren 2011 var kanskje ikke den beste værmessig, men under Medvindsrittet 11. juni var det strålende vær sørover Jæren. Medvind var det også, selv om vindstyrken var svak. Her er rittdeltakerne samlet under en pitstopp på Ogna.

Suksessen fra i fjor ga definitivt mersmak, og til sommeren er det klart for et nytt sykkelritt i medvind. Mens det i fjor lå litt prestisje i å sykle samme dag, men motsatt veg som et annet stort ritt i distriktet, er løypetraseen for i år foreløpig ikke bestemt. Det er heller ikke datoen for rittet, men Rittledelsen vil i løpet av kort tid komme sammen for å diskutere disse detaljene. Hovedprinsippet fra det første Medvindsrittet ligger likevel fast: Rittet skal foregå i medvind.

Det er også forventet at alle i Magnificent 12 stiller på startstreken denne gang, og som i fjor åpnes det også for tilleggsdeltakere i form av såkalte wild cards. Disse må det søkes om på forhånd til Rittledelsen, som står helt fritt til å vurdere søknaden på generelt grunnlag.

(30.01.2012 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Ny vår for Medvindsrittet
     Månedsseieren ble sikret
     Mørket går, mørket består
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 4, 2012:
    Hele denne uken

     Annie-musikal tar form
     Poor Edward på Stationen
     Historien gjentar seg
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 3, 2012:
    Hele denne uken

     SAKMIL toppet nyhetene igjen
     De ukjente ble kjent
     Tilbake til normalen
     Mer irsk aften på Bryne
     Rykter & Rauaraddel