SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 10, 2013 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Historisk OGMS-møte i Brügge

BRÜGGE, BELGIA: Kulissene kunne neppe ha vært mer historiske og idylliske enn det de var da Guinnessbevegelsen Odd Grythe Memorial Society (OGMS) avholdt sitt månedsmøte i Brügge på lørdag. I øllandet Belgia var det den irske puben Boru som var dagens møtested, og her samlet totalt 11 deltakere seg på lørdag ettermiddag. De hadde alle tatt turen fra Norge på ulikt vis, der enkelte nok hadde hatt en mer trøblete reise enn andre. Derfor var det delte meninger om Belgias fortreffelighet som møtested, men stemningen var likevel udelt positiv da møtet endelig startet.

Med mye godt belgisk øl på menyene satt det langt inne for en ølnerd som for eksempel Ovesen å meske seg med Guinness på møtet, men med solid overtalelse fra resten av reisefølget kunne det til slutt bokføres 11 Guinness-Drikkere (GD) på møtet, som dermed ble et såkalt rent møte.

OGMS i Brügge
Nær 90% av deltakerne samlet på Boru Irish Pub i Brügge. Dette var åstedet for lørdagens offisielle månedsmøte.

I Guinness-drikkende rekkefølge ble følgende oppmøteliste protokollert:

GD: Anne Mørk, Merete, IH, Linda, Laila, Jostein, Roffe, Nodi, Oddvar, Terje og Ovesen

Alle møtedeltakerne innfant seg for øvrig i Brügge i løpet av fredag ettermiddag og kveld. Ulike reiseløsninger førte til ulike ankomsttider i byen, men i 23-tiden fredag kveld var endelig alle deltakerne samlet på utestedet The Pub like ved hotellet. Dette viste seg senere å være et samlingssted for menn som liker menn, uten at dette førte til noe som helst.

Store deler av lørdagen ble brukt til å utforske Brügge til fots. Med et kompakt og lite bysentrum var ikke dette noe større problem, men tåkeskyene som dekket himmelen og en noe kald trekk gjorde at det var en heller kjølig opplevelse for de fleste. Om kvelden, etter at OGMS-møtet var avsluttet, var det reservert bord på restauranten Den Dyver, som har spesialisert seg på kvalitetsmat med tilhørende ølpakker. Dette var en åpenbaring og på alle måter en kulinarisk ølopplevelse, og et stort høydepunkt for helgen.

Søndag var hjemreisedag for de fleste, og igjen var både tidsskjema og hellet ulikt fordelt. Mens noen forlot Brügge tidlig og senere brukte nesten hele dagen på å komme seg hjem med et utall problemer underveis, ventet andre til godt utpå ettermiddagen før togturen mot Amsterdam Schiphol Airport startet. Denne gruppen på 7 reisende tok seg for øvrig tid til et godt pastamåltid i Brüssel på vegen nordover.

(04.03.2013 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Historisk OGMS-møte i Brügge
     Solid OGMS-støtte fra fjern og nær
     Brügge - balsam for sjelen
     Klar månedsseier tross tett kamp
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 9, 2013:
    Hele denne uken

     SAKMIL koblet inn i hestekjøttskandalen
     OGMS girer opp
     Offisielt støttemøte på Megleren
     De gamle var eldst
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 8, 2013:
    Hele denne uken

     Mørketid for IRMS
     Neste stopp Brügge
     Stor interesse for Hornmusikk og tenorer
     Vinterferie ga ny quiz-spenning
     Rykter & Rauaraddel