SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 15, 1998 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

17:30 slår tilbake

JÆREN: Fra trompetgruppen 17:30 har det nå kommet kraftige reaksjoner på forrige ukes oppslag i SAKMIL-nyhetene, der en talsmann for Verdikommisjonen avd. Stavanger uttalte at den nevnte organisasjonens verdensvevssider burde fjernes. Talsmannen ønsket i stedet at denne siden skulle erstattes av en side med teksten "Opphørt foretak. Hvil i fred".

Medlemmene i 17:30 har ikke tatt dette forslaget nådig opp, og SAKMIL-nyhetene har i løpet av foregående uke mottatt et knippe med synspunkter fra den angrepne part.

Det er tydelig at talsmannen fra Verdikommisjonen står nokså alene om sitt synspunkt. I følge gruppens egne medlemmer kan dette skyldes en enorm misunnelse overfor den unike gutteklubben 17:30. Det heter videre at "(...) det hele toppet seg nok under helgens konsert med KHM, Bjelleklang og 17:30; for mens 17:30 fikk opptre alene på scenen med KHM som backing band og samtidig ble hedret og hyllet av pubilkum, korps, dirigent, koferansier og Bjelleklang, måtte N.N. (refererer til Verdikommisjonens talsmann, som tilfeldigvis spiller i Klepp Hornmusikk) nøye seg med en liten opptreden i ankomsthallen på Sola Flystasjon. (...)"

17:30 påstår videre at i et forsøk på å rette opp det hele, presset N.N. seg på Bjelleklang da disse skulle framføre extranummeret "Gud hvor du er deilig" sammen med korpset. Bjelleklang forholdt seg profesjonelt til opptrinnet, og lot ham få synge det ene verset på sangen for ikke å lage total skandale.

En av 17:30's medlemmer uttaler at han ikke klarer å se problemstillingen som Verdikommisjonens talsmann reiser. Lovverket som talsmannen refererer til, stammer fra de opprinnelige statuttene som ble brukt under selve stiftelsen av organisasjonen. Dette er også presisert på 17:30's verdensvevsside. I den senere tid har gruppen imidlertid omdefinert sine opptakskrav for å kunne møte de knallharde kravene dagens konkurransesamfunn stiller. "- At 17:30 velger å holde disse nye opptakskrav og statutter for seg selv, er en sak som N.N. ikke har noe med å gjøre", sier det nevnte medlemmet av 17:30 til SAKMIL-nyhetene.

Aktuelle linker:

  • 17:30

    (06.04.1998 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     17:30 slår tilbake
     Søt musikk mellom tuba og fløyte
     Bjelleklang rasler med bjellene igjen
     Sveinsvoll Swingers snudde fiasko til suksess
     KHM-musikant gjør skandale sør i Hå
     Slagverkere på tiden!
     Rolig uke for Faster
     Konsertanmeldelse: Metallica live on stage
     God påske!

    Uke 14, 1998:
    Hele denne uken

     Ny storslagen konsertopplevelse
     Dårlig organisering I: Trangt festlokale (men likevel høy stemning)
     Dårlig organisering II: Storpodding på øvelsen
     Drid i gardsrommet(!)
     17:30 i hardt vær

    Uke 13, 1998:
    Hele denne uken

     Ny salong på SAKVOLL
     Ønskekonserten i anmarsj
     SAKMIL + surfing = SAKSURF