SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 47, 1999 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

SAKMIL-nyhetene med kåseri serie

KLEPPE: SAKMIL-nyhetene har denne uken gleden av å introdusere en helt ny spalte, nemlig en kåseri serie av bondesønnen Tore på Sidesporet. Kåseriene vil dukke opp med svært ujevne mellomrom, styrt av eksamener, nyttårskonserter og eplehenting. Første kåseri omhandler Tore's kamp for å starte dagen om morgenen, et tema som trolig vil gå igjen.

Trass mange års eksistens på internett, er dette faktisk den første faste spalten for SAKMIL-nyhetene. Redaksjonen benytter samtidig anledningen til å oppfordre alle andre til å sende inn både tips, artikler og annet til SAKMIL-nyhetene på nyheter@sakmil.com.

Tore på Sidesporet's morgen kåseri:
Morgon stund?????????
I visse kretsar er det snakk og at eg har eit merkeleg morgon rituale. Eg likar ikkje rykter om meg sjølve, så eg har lyst til å innvie dykk i sanninga.

Morgonen min byrjar tidleg, faktisk halv sju. Då bråker klokkeradioen min meir enn det far gjer når kyrne spenner. Radioen er ikkje heilt stilt inn, så det kjem mange merkelege lydar ut av den vesle høgtalaren.

På klokkeradioen er det noko som blir kalla for slureknapp, du trykker inn denne så er radioen roleg igjen, i alle fall for fem minutt. Eg trur kanskje at denne knappen er ei oppfinning av den onde broren til han som fant ut at ting skulle gjerast med ein gong. Altså ikkje utsetja ting. Apropos onde brødre. Det var ikkje eg som moona (viste rompa mi) i Sirdalen, det var faktisk den schizofrene bror min.

Men attende til vekkerklokka mi. Eg hadde sjølv eit patent på vekkerklokke ein gong. Optimismen min var vel litt for stor då eg la meg heilt ute på kanten av senga og ved hjelp av vektsang prinsippet prøvde å få morgonbrødet mitt til å velte meg ut av senga. Nei vent litt, det var visst også den schizofrene bror min.

(22.11.1999 kl 06:00)

Vellykket fest for ØSU

ØKSNEVAD: Øksnevad Show & Underholdning arrangerte denne helgen fest i sine øvingslokaler på Øksnevad. Rapportene melder om en vellykket fest med god stemning, mye god musikk, godt med folk, nok drikke, store mengder lapper og nachspiel til langt på morgenkvisten.

De tre bandene: Elfinn Bæn, Rubbel & Beat og Sinclair & the Rovers sørget for at stemningen hele tiden var på topp blant publikum. Elfinn Bæn klarte seg bra på scenen til tross for at det har blitt lite øving etter at banjonist Erlend ble beordret til Bodø. Flere av publikum viste seg å være svorne Elfinn Fæn, og enkelte kunne de sære Elfinn-tekstene nesten vel så godt som vokalist Jonny.

Rubbel & Beat leverte et solid musikalsk arbeid og framførte egne sanger med sine helt spesielle jærske tekster. Sinclair & the Rovers fikk også fram allsangen blant publikum, og lokket mange festdeltakere ut på dansegulvet. Roverene spiller for øvrig på Lord Pelly i Eigersund førstkommende fredag (26. november).

(22.11.1999 kl 06:00)

Bobskien er død!

ORSTAD: Fra SAKROM-hovedkvarteret meldes det med sorg at den stolte Bobskien er død. Boris Aleksandrov tar tapet svært tungt, og ser seg nødt til å fjerne skiltene fra sin gamle stolthet med det første.

I følge kilder SAKMIL-nyhetene har vært i kontakt med, skal bakskjermen være gjennomrustet, støtfangeren stikke opp gjennom bagasjerommet og det ble hørt lyder av gummi sist doningen var i aktivitet.

SAKMIL-nyhetene slutter seg til kondolantene og håper Bobskien får et verdig hvilested.

(22.11.1999 kl 06:00)

Datoer for NYKO øvinger og julespillinger på Sandnes

KLEPPE: Datoer for øvinger i forbindelse med Nyttårskonsertene 2000 er nå fastsatt og er som følger: tirsdag 21. desember, onsdag 29. desember, tirsdag 4. Januar, torsdag 6 januar og lørdag 8 januar. Alle øvingen avholdes i Klepp Rådhus.

Også datoene for årets julespillinger på Sandnes er bestemt: lørdag 11., søndag 12., lørdag 18., søndag 19 og onsdag 22. (alle selvfølgelig i desember). Tradisjonen tro blir det etter siste spilling onsdag 22. desember uformell avslutning på Gamlaværket.

Se forøvrig Arrengemets listen på Klepp Hornmusikk's hjemmesider.

Aktuelle linker

  • Klepp Hornmusikk

    (22.11.1999 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     SAKMIL-nyhetene med kåseri serie
     Vellykket fest for ØSU
     Bobskien er død!
     Datoer for NYKO øvinger og julespillinger på Sandnes

    Uke 46, 1999:
    Hele denne uken

     Ut-av-skapet skapte orgasmiske tilstander
     Kveldens program
     Og det ble fest....
     Rock' n korps

    Uke 45, 1999:
    Hele denne uken

     Er Clinton en dårlig Store-Litle-kopi?
     Alt klart for kulturdagskonsert!
     Stjerne-spekket skap-show også i rute
     Litt om alt