SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 2, 2011 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Banken ble til rådhus

KLEPPE: Den første nyttårskonserten til Klepp Hornmusikk ble arrangert i 1994 som det til da største prosjektet korpset hadde gitt seg i kast med. Det resulterte i en publikumstilstrømning over all forventning, og det kom flere folk til konserten enn det var plass til. Dermed ble det allerede fra 1995 arrangert to forestillinger av Nyttårskonsertene, og i 2002 oppstod også en tredje forestilling. Da ble også lørdagen konsertdag, og lørdagskvelden har siden da også vært spesielt tilrettelagt for korpsets gode sponsorer og samarbeidspartnere.

Lørdagskonserten ble imidlertid også opphavet til en annen tradisjon, nemlig oppsummeringen i lokalene til Klepp Sparebank etter konsertene. Her har både musikerne i korpset og solistene møttes til hyggelig samvær og bespisning, og det er ikke fritt for at både skryt og konstruktiv kritikk har vært blant ingrediensene.

NYKO 2011 - etterfest
En rolig, men hyggelig stemning er i ferd med å senke seg i formannsskapssalen på Klepp Rådhus etter lørdagens konsert.

Også dette året var det meningen at det skulle bli samling i banken etter konsertslutt. Slik ble det imidlertid ikke, etter at et lyst hode kom opp med ideen om at man like gjerne kunne benytte formannskapssalen i Klepp Rådhus til nøyaktig samme formål. Dermed ble banken fra lørdag av byttet ut med rådhuset.

De gode ingrediensene var likevel helt og fullt tilstede, og stemningen var god etterhvert som forskjellige taletrengte mennesker uttrykte sin oppfatning av årets konsert. Det ble også bildekavalkade og en uhøytidelig quiz underveis. Her viste det seg for øvrig at det allmenne kunnskapsnivået er ganske bra i Klepp Hornmusikk.

Stemningen var god gjennom hele kvelden, men det var også plass til noen mindre korreksjoner før søndagens to forestillinger. Arrangementet ble for øvrig avsluttet i god tid før alarmer og andre sikkerhetstiltak ble aktivert.

(10.01.2011 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Vakkert nyttår i rådhuset
     Banken ble til rådhus
     Engler på eksklusiv vinsmaking
     Hjørnet rett til topps
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 1, 2011:
    Hele denne uken

     Turbulent årsskifte for OGMS
     Varm støtte fra Thailand
     Oppmøtemysterium oppklart
     Panzer-brygget er tappet
     Siste innspurt mot konsert
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 52, 2010:
    Hele denne uken

     Allsang på Stationen
     Rekordkald juleinnspurt for storbandet
     Tidlig start for OGMS
     Godt nyttår!
     Rykter & Rauaraddel