SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 8, 2011 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

OGMS-puben er klar

DUBLIN: Det nærmer seg raskt avreise til Dublin for Guinnessbevegelsen Odd Grythe Memorial Society (OGMS). Lørdag 5. mars er det tid for det neste offisielle månedsmøtet i selve Guinness-byen, og det er allerede kjent at i alle fall et tosifret antall deltakere kommer til å være på plass.

Det er slett ikke første gang OGMS er i byen, for også i 2007 ble det avholdt månedsmøte her. Da foregikk møtet i toppetasjen på Guinness Storehouse, som er en del av det enorme bryggeriet i Dublin. Det er slett ikke umulig at turen går innom hit også denne gang, men offisielt møtelokale blir det likevel ikke.

Quays Bar, Dublin
Quays Bar i Dublin. Her møtes OGMS om knappe to uker.
Valget denne gang har nå falt på puben Quays Bar midt i hjertet av pubområdet Temple Bar. Dette er en god og tradisjonell irsk pub med alle de riktige ingrediensene på plass, og selvsagt også Guinness i kranene. I tillegg er det slett ikke umulig at det blir fremført levende musikk utover ettermiddagen og kvelden. Her starter OGMS-møtet lørdag 5. mars klokken 15:30 lokal tid.

Det er heller ikke utenkelig at den gigantiske, men fra utsiden dog nokså anonyme puben og mikrobryggeriet Porterhouse blir besøkt underveis. Her brygger de alt ølet selv, og en solid gjeng fra OGMS tilbragte mangfoldige timer i de trivelige lokalene forrige gang OGMS var i byen. Det egner seg imidlertid dårlig som offisielt møtelokale, siden de som en av få puber i Dublin faktisk ikke selger Guinness.

De fleste deltakerne på marsmøtet til OGMS er ventet å reise til Dublin tidlig om morgenen fredag 4. mars, med retur søndag ettermiddag. De fleste har også valgt å bo på hotellet Temple Bar i Fleet Street. Utenlandsmøtet blir det 5. offisielle møtet utenfor Norges grenser, etter at OGMS har vært i Dublin (2007), Aberdeen (2008), Antwerpen (2009) og Amsterdam (2010) tidligere.

(21.02.2011 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Banjo-Erlend på sløydtime
     Tid for ny ABC-konsert på Bryne
     OGMS-puben er klar
     Hjørnet gjorde rent bord
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 7, 2011:
    Hele denne uken

     Irsk Aften trakk fulle hus igjen
     Rosa fullmåne på Orre
     Stjernespekket 80-tallskonsert
     Megler-quizen på TV
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 6, 2011:
    Hele denne uken

     Festlig februar-feiring for fine folk
     Iskald OGMS-støtte i nord og vest
     Stor entusiasme rundt Nordøl-rittet
     Hønsehjernene og Fasiten hadde svarene
     Rykter & Rauaraddel