SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 25, 2011 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

SAKMIL spilte inn valgkampen

BRYNE: Med påstanden om at det blå partiet Høyre trenger noen rødstrømper blant seg, spilte SAKMIL i gang valgkampen i Rogaland på lørdag formiddag. Utsagnet spilte selvsagt på trommestuntgruppens velkjente røde strømpebukser, og kom fra sjefsgeneral Litle-Store etter at SAKMIL hadde marsjert inn i en større forsamling engasjerte Høyre-folk.

Høyre hadde valgt tomten for den nye videregående skolen på Bryne som åsted for sin fylkesvalgkampåpning. Her var det lagt opp til stor folkefest med både mat og underholdning, og det var partinøytrale SAKMIL som stod for det første innslaget. Like etter at arrangementet startet klokken 14:00 marsjerte den 5 mann store troppen inn til trommemarsj, og ble møtt med både latter og applaus.

SAKMIL hos Høyre
SAKMIL åpnet valgkampen til Høyre i kjent stil på lørdag. På dette stedet på Bryne skal det bygges ny videregående skole om noen år.
Foto: Harald E. Ellingsen

En æresrunde gjennom forsamlingen fulgte før det var tid for avmelding, sjekk av mannskapene og avlevering av et nær perfekt trommestunt. Klikk-klakk og stikkeløft slo bokstavelig talt godt an i forsamlingen, og ga Høyre en pangstart på valgkampen. Også været var de heldige med, for lørdagen kunne by på strålende sommervær over hele valgkampområdet.

Også utmarsjen foregikk med trommemarsj, som etterhvert gikk over til taktslag. Siden det var partiet Høyre man hadde spilt for, forsøkte taktholder Store-Litle seg med høyreslag i stedet for venstreslag i denne fasen, uten at dette bød på nevneverdige problemer.

(20.06.2011 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     SAKMIL spilte inn valgkampen
     Travel helg for Sinclair & the Rovers
     Alt klart for Vandrefestivalen
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 24, 2011:
    Hele denne uken

     Full klaff for Medvindsrittet
     Resultater fra Medvindsrittet
     Oppmøtemysterium oppklart
     Snart klart for Vandrefestivalen
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 23, 2011:
    Hele denne uken

     Anh Vu og Hornmusikken blomstret i solen
     OGMS-møte med oppmøteskandale
     Stor støtte for OGMS i verden
     Stor spenning foran Medvindsrittet
     Rykter & Rauaraddel