SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 14, 2012 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Månedspremien glapp med minste margin

SANDNES: Det utspant seg et aldri så lite drama på Megleren Øl- og Vinstue onsdag kveld, da i alt 10 lag kjempet seg gjennom kveldens to quizrunder. Siden dette også var den siste quizrunden i mars, stod mye på spill for de beste lagene. På forhånd ledet Fasiten med 2.5 poeng over Naked Men Singing, og i realiteten var det bare disse to lagene som kunne vinne månedspremien.

Spenningen var stor allerede i første runde, som ble quizleder Leif trodde skulle være svært vanskelig. Lagene imponerte imidlertid og samlet drøssevis med poeng, og Naked Men Singing slo til med full pott og 20 poeng i denne omgangen. Utfordrer Fasiten måtte nøye seg med 18 poeng, og dermed var månedsforspranget nesten spist opp. Andre runde skulle bli avgjørende.

Det var langt flere poeng å kjempe om i denne runden, og alle lag fikk dermed høyere poengsummer enn i første omgang. Også Fasiten gjorde det godt, men rotet seg bort med noen elementære feil som i hovedsak omfattet nyutnevnte ministre i regjeringen samt kallenavnet til gangsteren Al Capone. Disse feilene kostet minst et par poeng, og slikt gjør man ikke ustraffet i en runde der så mye står på spill.

Til tross for Fasiten-tabbene vant Naked Men Singing med bare ett poeng over Fasiten, med Hjørnet plassert midt mellom. Poengforskjellen var likevel stor nok til at Naked Men Singing snek seg foran med et halvt poeng, og dermed kunne innkassere enda en månedspremie på Megleren.

Denne uken er det påske, uten at Megler-quizen tar ferie av den grunn. Quizen begynner imidlertid tidligere enn vanlig, og allerede klokken 19:00 er første runde i gang.

(02.04.2012 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Navnestrid om ny klubb
     Ny påske for påskebrødet
     Månedspremien glapp med minste margin
     Påske for OGMS
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 13, 2012:
    Hele denne uken

     Skytemusikal traff blink
     Kritikerne var fornøyde
     Enda en ny forening stiftet
     Umiddelbart støttemøte for IRMS
     HYKKAS - en motvekt til FUKK
     OGMS-følget tar av sted
     Fortsatt førsteplass for Fasiten
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 12, 2012:
    Hele denne uken

     Flydramatikk over Afrika
     Storbandet fornyer instrumentparken
     Annie for full rulle
     Fasiten ny månedsleder
     Rykter & Rauaraddel