SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 27, 2012 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Trommesettet er bygget

KÅSEN: SAKMIL-nyhetene kunne i forrige uke melde om en mystisk pakke som hadde dukket opp i en postkasse på Kåsen. Pakken inneholdt noen Underberg-korker, et brev og et lite byggesett med såkalte Nano-blocks, eller mikroskopiske Lego-klosser som selvsagt er høyst uoriginale. Byggesettet inneholdt over 170 små deler og skulle settes sammen til et lite trommesett.

Mikrotrommesett
Mikrotrommesettet er ferdigbygget og klart til bruk. Her er det fotografert sammen med en Underberg for å vise størrelsesforholdet. Trommesettet består for øvrig av mer enn 170 deler.

Sommerværet de siste dagene har ikke vært av den sprekeste sorten, og pakkemottaker Nodi fikk derfor god anledning til å pusle sammen byggesettet. Bittesmå deler og store fingre til tross; for en gammel Lego-bygger bød ikke byggingen på nevneverdige problemer. Konstruksjonen har imidlertid flere svakheter som neppe hadde passert kvalitetskontrollen hos danske Lego. For kinesiske Nano-blocks er det imidlertid kanskje ikke så nøye.

Trommesettet ble uansett riktig så flott, og er nesten komplett med unntak av en skarptromme. Mysteriet med den ukjente avsenderen er også på det nærmeste oppklart, og hendelser i løpet av helgen har styrket mistanken Nodi i utgangspunktet hadde. Dermed kan en heldig Hornmusikk-musiker og/eller hans kone se frem til en enhet Brennvin, også kalt Svartadaudir, på Island i september.

(02.07.2012 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Trommesettet er bygget
     Slapt brødprosjekt
     Midtsommerfest for OGMS
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 26, 2012:
    Hele denne uken

     Dramatisk noteinnbrudd i Strondavika
     Mystisk postpakke dukket opp
     Livløst påskebrød
     Rent bord for nakne menn
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 25, 2012:
    Hele denne uken

     Variert og våt vandrefestival
     Vandrefestivalen til Håbet
     Alex og SAKMIL kuppet Oljedirektoratet
     Stor halvårsdramatikk
     Rykter & Rauaraddel