SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 26, 2012 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Dramatisk noteinnbrudd i Strondavika

STRONDAVIKA: Det ble mandag kveld meldt om mistenkelig aktivitet i Strondavika i Sandnes, der minst en fremtredende representant for musikerstanden har sin residens. En gang mellom klokken 22:00 og 23:00 dukket to svartkledde menn opp i en cabriolet, og etter det SAKMIL-nyhetene får opplyst fra sine kilder i det suspekte miljøet var de to ute i skarpt oppdrag: Aksjon Notehenting.

Bakgrunnen for operasjonen skal ha vært tirsdagens ankomst av båten Oscar II til området. For de innvidde er dette en skute det oser historie av, og som nå har vært til fullstendig nyrestaurasjon i Litauen. I anledning hjemkomsten skulle Dixie Tunes spille i Strondavika, men siden den musikalske huseieren var bortreist og hadde alle notene hjemme hos seg måtte det drastiske virkemidler til.

Innbruddsraid
Slik opererte notetyvene: Først ble kjellerdøren sjekket, før de anonyme mennene tok seg inn gjennom vinduet i andre etasje. Fluktbilen var en svart VW Golf cabriolet.

De to anonyme mennene, som altså jobbet på oppdrag fra Dixie Tunes, forsøkte seg først å ta seg inn i huset via en kjellerdør. Dette ville overfor naboer fremstå som litt mer diskret enn med stige til andre etasje, men planen måtte raskt gis opp da det viste seg at betongfundamentet rundt døren var relativt solid dimensjonert.

Huseieren hadde imidlertid lagt godt til rette for inngang via et vindu i andre etasje, blant annet ved lett tilgang på en aluminiumsstige. Dermed var innbruddet snart et faktum, og de svartkledde mennene tok seg raskt inn i boligen og fant det de var på jakt etter. Finlandshetter var medbrakt, men det ble tidlig konkludert med at det nok ville vekke mindre oppmerksomhet om disse ikke ble benyttet.

De to mennene ble for øvrig observert av "dame med hund", men hun skal ha bli beroliget da de svartkledde opplyste om at "vi bare maler her". Det profesjonelt utførte innbruddet ble raskt avsluttet, og det hele foregikk uten synlige skader på verken eiendom eller inventar. Det ble heller ikke satt igjen fingeravtrykk.

(25.06.2012 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Dramatisk noteinnbrudd i Strondavika
     Mystisk postpakke dukket opp
     Livløst påskebrød
     Rent bord for nakne menn
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 25, 2012:
    Hele denne uken

     Variert og våt vandrefestival
     Vandrefestivalen til Håbet
     Alex og SAKMIL kuppet Oljedirektoratet
     Stor halvårsdramatikk
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 24, 2012:
    Hele denne uken

     SAKMIL tok revansj på tidenes stadionkonsert
     SAKMIL ble fine på det
     Vandrefestivalen neste
     Medvindsrittet tok det rolig
     Ledelsen skrumper inn
     Rykter & Rauaraddel