SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 28, 2012 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Feriestemning for OGMS

SANDNES: Som vanlig ble julimøtet til Guinnessbevegelsen Odd Grythe Memorial Society (OGMS) preget av sommer og feriemodus på Megleren Øl- og Vinstue. Været var uvanlig varmt til Guinness-møte å være, selv om det var fuktig og regnbygene bare så vidt holdt seg unna. Dermed kunne selv Ovesen, for øvrig møtets første GD, tilbringe en stund ute på terrassen i den norske sommeren.

Ovesen stod ellers for dagens korteste oppmøte, siden han skulle reise med Tau-fergen om kvelden. Et forsøk på å finne rutetidene til denne fergen på internett førte imidlertid bare til artikler om sammenstøt med supply-båter og gjenglemte passasjerer, men all den tid SAKMIL-nyhetene ikke har fått rapporter om noe annet antas det at Ovesen kom seg trygt over fjorden.

OGMS juli 2012
Disse 7 utgjorde den hardeste kjernen på lørdagens OGMS-møte, som samlet 9 deltakere totalt. Fra venstre ser vi KillKenneth, Fiesta-Ole, Sissel, Larsling, Roffe og Hallgi, og disse holdt stand et godt stykke utover kvelden. I tillegg var også Ovesen og Nodi innom OGMS-møtet.

Ellers var oppmøtet ikke så stort denne julidagen, men kvaliteten på de fremmøtte var det ingenting å si på. Med unntak av Nodi, som også måtte i tjeneste etter noen timer, holdt deltakerne ut et godt stykke utover kvelden. I alt 9 deltakere ble bokført på årets julimøte, hvorav 8 var GD og Sissel var eneste GO. Dermed ble oppmøtet nesten dobbelt så stort som på julimøtet i fjor.

I Guinness-drikkende rekkefølge, alternativt oppmøtt, ble følgende liste registrert:

GD: Ovesen, Roffe, Nodi, Fiesta-Ole, Hallgi, Larsling og KillKenneth.

GO: Sissel.

Det ble for øvrig meldt om særdeles hyggelig stemning under møtet, som ellers ble krydret med stadig nye meldinger om støttemøter. Neste OGMS-møte er fastsatt til lørdag 4. august samme sted.

(09.07.2012 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Feriestemning for OGMS
     Bred OGMS-støtte i ferietiden
     Medvindsrittet med september-start
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 27, 2012:
    Hele denne uken

     Trommesettet er bygget
     Slapt brødprosjekt
     Midtsommerfest for OGMS
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 26, 2012:
    Hele denne uken

     Dramatisk noteinnbrudd i Strondavika
     Mystisk postpakke dukket opp
     Livløst påskebrød
     Rent bord for nakne menn
     Rykter & Rauaraddel