SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 32, 2012 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Fortsatt feriestøtte for OGMS

FIRENZE, ITALIA / BØVÆR / BEITOSTØLEN / ØKSNEVIK: August måned er fortsatt ferietid for mange, og dette bar også støtteaktiviteten for Guinnessbevegelsen OGMS preg av på lørdag. Fra det høye nord til de varme Middelhavstraktene ble det meldt om støttemøter og stor trivsel. De første meldingene tikket inn til SAKMIL-nyhetene fra Firenze i Italia, der Anja hadde oppsøkt The Friends Pub for å nyte en Guinness eller flere i 38 graders varme. Dette viste seg raskt å være et godt sted for et støttemøte, med mange gamle Guinness-plakater på veggene.

OGMS støttemøte i Firenze
Anja fant både Guinness og en rekke gamle Guinness-effekter på veggene på The Friends Pub Firenze.

Dagen kunne også by påd et nordligste kjente OGMS-støttemøtet til nå. Fra Bøvær på Senja, for øvrig Norges nest største øy, kunne Nodi melde om et støttemøte i spektakulære omgivelser. Mer om dette følger i egen sak, men på Beitostølen fant det sted et rent jentemøte med Guinness-venninnene Anne Lise og Gunhild. De var på jentetur fra Trondheim, og slo til med et støttemøte på MacBeths i trønderhovedstaden forrige lørdag. Lykken var stor, helt til andre Guinness-venner gjorde dem oppmerksomme på at de slett ikke var i august ennå. Oppfølgingsmøtet på Svingen Pub på Beitostølen var derfor en viktig begivenhet.

OGMS august 2012 støttemøte på Beitostølen
Guinness-venninnene Anne Lise og Gunhild støttet opp om OGMS på Beitostølen (t.v.). Senere fikk de selskap av de tidligere hockey-heltene Ole Birger, Frank og Tom Anders, som gjerne ville være med og drikke Guinness.

Det pågående støttemøtet vakte også oppmerksomhet hos det motsatte kjønn. De gamle hockey-heltene Ole Birger, Frank og Tom Anders blandet seg nemlig etterhvert inn i støttemøtet og deltok oppofrende med også selv å nyte Guinness.

OGMS august 2012 Øksnevik
Oddvar var eneste GD i Øksnevik.

Til slutt ble det ikke overraskende meldt om et nytt støttemøte fra Øksnevik i Lindesnes kommune. Her var som vanlig Oddvar eneste GD, etter at de andre tilstedeværende enten ikke likte eller ikke var gamle nok til å nyte sin Guinness. Nå er ferien over, men siste støttemøte fra Øksnevik ble det neppe.

(06.08.2012 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Sommerlig OGMS-trivsel i august
     Fortsatt feriestøtte for OGMS
     Kråkeslott og Guinness
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 31, 2012:
    Hele denne uken

     Fantastisk utvikling for kornavlingen
     Ny måned, nytt møte
     Gitarmagi til fullmånen
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 30, 2012:
    Hele denne uken

     Miraklenes tid er ikke forbi
     Tidlige tips til tappetur
     Flott sommer på Island
     Rykter & Rauaraddel