SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 11, 2013 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Dramatisk startaksjon avverget med magiske hender

KLEPPE: Det var tilløp til stor dramatikk på parkeringsplassen mellom Klepphallen og Klepp Ungdomsskule torsdag kveld, da en parkert bil ble meldt om å ha startproblemer. Det var en ung, kvinnelig klarinettist i Klepp Hornmusikk som var sjåfør på bilen, som for øvrig var en noe tilårskommen Toyota Hiace. Problemet lå i et tilnærmet dødt batteri, noe bilføreren var klar over allerede da hun parkerte bilen i en slak nedoverbakke.

Problemet med det slappe batteriet ble høyt og tydelig kunngjort i løpet av Hornmusikkens øvelse, og dette resulterte i at et stort antall hjelpere meldte seg til tjeneste. Æresmedlem Gillen tok raskt på seg ansvaret som sjefsstarter, og insisterte på å sitte bak rattet når en bakkestart skulle forsøkes. De øvrige hjelperne var klare til å gi både skyve- og drahjelp underveis, og like etter klokken 22:00 samlet hele gjengen seg omkring den strømløse bilen.

Flere andre parkerte biler i nærheten ble ryddet unna for å gjøre plass til bakkestarten, og da Gillen tok plass bak rattet var spenningen til å ta å føle på. Ville bilen starte, og ville den unge bilføreren komme seg hjem?

Starttrøbbel
Gillen fikk start på Toyotaen på første forsøk, og det ble dermed ikke behov for alle hjelperne som stod klar til å gi en dytt.

Selvsagt foretar man ingen bakkestart med en bil uten først å prøve å starte den på normalt vis. Gillen vred derfor om startnøkkelen for å gjøre et lite forsøk, og plutselig var det som om miraklenes tid ikke var på tid. Uten nykker, og nesten momentant startet motoren opp og frontlyktene lyste opp store deler av parkeringsplassen. Overraskelsen var stor, og alle de fremmøtte hjelperne ble nesten litt skuffet når det likevel ikke var behov for dem.

- Han har magiske hender, utbrøt en fornøyd bilfører som i neste øyeblikk kunne legge ut på vegen hjemover. En potensiell høydramatisk kveld viste seg å være intet annet enn en helt normalt torsdagskveld bak Klepphallen.

(11.03.2013 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Dramatisk startaksjon avverget med magiske hender
     Roverne gjentar sørlandsk nasjonaldagtradisjon
     Med OGMS gjennom alfabetet
     Ny quizmåned med gamle resultater
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 10, 2013:
    Hele denne uken

     Historisk OGMS-møte i Brügge
     Solid OGMS-støtte fra fjern og nær
     Brügge - balsam for sjelen
     Klar månedsseier tross tett kamp
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 9, 2013:
    Hele denne uken

     SAKMIL koblet inn i hestekjøttskandalen
     OGMS girer opp
     Offisielt støttemøte på Megleren
     De gamle var eldst
     Rykter & Rauaraddel