SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 19, 2013 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Støttemøtenes superlørdag

BEOGRAD, SERBIA / SKAGERRAK / BOKNAFJORDEN / SANDEFJORD / ÅFJORD / JØRPELAND: Det ble en spesiell lørdag for Guinnessbevegelsen Odd Grythe Memorial Society (OGMS), som langt på veg opplevde å marginalisert av sin egen støtte. Dagens hovedmøte på Megleren Øl- og Vinstue samlet nemlig bare en håndfull deltakere, mens det derimot nesten haglet inn med meldinger om støttemøter på de merkeligste steder.

OGMS mai 2013 - Beograd
Nodi og Ketil var dagens to GD på støttemøte i sommervarme Beograd.

Støttebølgen begynte med møtet i Serbias hovedstad Beograd, der Gutteklubben Pondus var på tur i helgen. Her lå temperaturen på behagelige 30 grader på OGMS-lørdagen, og forholdene lå dermed godt til rette for et støttemøte på Irish Pub midt i sentrum. Riktignok ble det Guinness fra flaske servert i noe feminine glass, men Nodi og Ketil gjorde likevel en hederlig innsats i å markere OGMS-lørdagen.

OGMS mai 2013 - MS Stena Germanica
Petter (bildet) og Jon Einar avholdt støttemøte ombord på Stena Germanica, undervegs til Gøteborg.

Møtet i Beograd var denne månedens eneste egentlige utenlandsmøte, men det ble i det minste meldt om et annet støttemøte på veg til utlandet. På Stena Germanica hadde nemlig Jon Einar og Petter inntatt Riva Bar, og her smakte det formodentlig fortreffelig med Guinness.

OGMS mai 2013 - M/S Sjølvett
KillKenneth avholdt støttemøte ute på fjorden i sin båt M/S Sjølvett. Turen gikk for øvrig til Jørpeland.

OGMS mai 2013 - MY Fridtjofen
Lystig stemning ute på fjorden på MY Fridtjofen, der det ble arrangert støttemøte mellom Stavanger og Jørpeland.

Et annet sted på sjøen, nærmere bestemt under en seilas til Jørpeland, meldte KillKenneth fra om et støttemøte i baugen på M/S Sjølvett. Dette var ikke det eneste møtet midtfjords i Rogaland, for også på MY Fridtjofen var det møtevirksomhet. Her serverte også utvalgte musikere en midtfjordskonsert av høy klasse. Nærmere bestemt var det Mojmir og Didrik fra helgens storbandturnè som stod for musikken, med sterke og entusiastiske fremføringer av blant annet O When The Saints, Mack the Knife og Sweet Georgia Brown. Støttemøtedeltakerne her ble meldt å være Gitar-Eivind, Ovesen, Mojmir Trombone Hero, Didrik, Håkon og Terje.

OGMS mai 2013 - Sandefjord
Stormfullt og vått i Sandefjord, men Gunvor og Gunhild koste seg likevel med sitt støttemøte på James Clarck.

Sandefjord er en annen fjord, i alle fall i navnet. Her ble det meldt om et rent jentemøte med Gunvor og Gunhild, under stormfulle forhold. Møtet ble avholdt på James Clarck etter en koselig litt-ute-men-mest-inne-med-fyr-på-peisen-dag i mai.

OGMS mai 2013 - Åfjord
Larsling var som vanlig eneste GD på støttemøtet i Åfjord. Her er han i kledelige omgivelser i form av en japansk rusthaug.

Også trønderske Åfjord har meldt seg på støttemøtelistene i det siste, og denne lørdagen var intet unntak. Larsling skal først ha forberedt bedre rammebetingelser for en japansk rusthaug, før han som eneste deltaker arrangerte støttemøte for OGMS.

OGMS mai 2013 - Jørpeland
Norleif, Kjell, Egil Manglar og Terje utgjorde en samling GD-er på støttemøtet på Jørpeland.

Til slutt, i Folkets hus på Jørpeland, ble det meldt om mer støtteaktivitet. Flere medlemmer av Orstad Storband skal ha uttrykt sin fulle sympati med OGMS her i anledning konserten senere på kvelden.

(06.05.2013 kl 06:00)

 • Hovedside

 • Arkiv
 • Multimedia
 • Søk etter artikler
 • Ja, ke syns du?
 • Tilfeldig artikkel

 • Informasjon
 • Tips oss!

  DENNE UKEN:
  Hele denne uken

   Støttemøtenes superlørdag
   Tynt i rekkene på hovedmøtet
   Storbandsuksess på kryss og tvers
   Tynne forhold på quizen
   Rykter & Rauaraddel

  Uke 18, 2013:
  Hele denne uken

   Storbandet legger ut på miniturnè
   Nyttårskonsertene går mot jubileum
   Vandrefestivalen er i rute
   Mai du skjønne milde for OGMS
   Rykter & Rauaraddel

  Uke 17, 2013:
  Hele denne uken

   Tiden renner ut for FUKK
   Palmen møter våren
   Comeback på Stationen
   Bjella spiller fullmånemusikk
   Rykter & Rauaraddel