SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 49, 1999 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Loddsalg mot nye høyder

Loddsalget i Klepp Hornmusikken går mot nye høyder. I helgen fortsatte den knallharde konkurransen mellom formann Gillen og Boris Aleksandrov om hvem som kunne selge flest lodd, og både fredag og lørdag gjorde de to kamphanene sine fremstøt overfor uskyldige, intetanende mennesker for å få solgt flest mulig lodd.

Fredag kveld gikk turen til puben Only 1 på Kleppe, og oppdraget var det aldri noen tvil om: Her skulle det selges lodd, og det i store mengder. Folk kjøpte da også som galne, og på kjøpet fikk loddselgerne og deres medsammensvorne se en slåsskamp og en demonstrasjon på knusing av jukebokser. Livet på Only 1 går sin vante gang...

Senere på kvelden beveget følget seg til Bryne og Thime Station. Også her gikk salget bra, men nådde aldri i nærheten av de mengdene som ble solgt på Kleppes eneste pub. Totalt ble det denne kvelden solgt lodd for omkring 3000 kr, og det må sies å være meget bra.

Gillen selger lodd I
Gillen og Elling Hodne fremfor plakaten som annonserte loddsalget.

Lørdag formiddag var det så klart for det lenge annonserte loddsalget på "pakkhuset" på Klepp Handelslag. I lang tid har en plakat hengt på inngangsdøren, med klar beskjed om at denne dagen hadde folk bare å møte opp og kjøpe lodd av Gillen. Noen fulgte da også oppfordringen, men det kunne med fordel vært større publikumsoppmøte. Likevel klarte Gillen å selge lodd for 1000 kr, og skal etter eget utsagn nå ha solgt for omkring 7000 kr totalt i årets lotteri. Årets viktige kommentar falt også her, fra tidligere organist i Klepp kirke, Elling Hodne: "Dæ æ jo noge av dæ viktigaste å kjøba lodd te og!"

Gillen selger lodd II
Gillen og hans nabo Jon Garman i godt drøs.

I en kommentar til SAKMIL-nyhetene sier Boris at han har en knapp ledelse på Gillen, men kilder i nærmiljøet frykter at denne ledelsen skrumper stadig mer inn. Uansett, SAKMIL-nyhetene følger kampen videre frem til lotteriet avsluttes med trekning kommende søndag, 12. desember.

(06.12.1999 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     SAKMIL ute på nye stunt
     Loddsalg mot nye høyder
     Dirigenten som kastet klærne
     Mor og jordmor på øvelse

    Uke 48, 1999:
    Hele denne uken

     KHM loddselgere i intern kappestrid
     SveinSvoll SwingerS i viktig Europacup kamp
     SSSS bryter viktig prinsipp
     Bobskien fryses ned
     Familie forøkelse i sax-rekken
     Watershed på PeTre's spillelister
     Kirkekonserter med Orstad Storband
     NYKO billettsalg

    Uke 47, 1999:
    Hele denne uken

     SAKMIL-nyhetene med kåseri serie
     Vellykket fest for ØSU
     Bobskien er død!
     Datoer for NYKO øvinger og julespillinger på Sandnes