SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 48, 1999 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

KHM loddselgere i intern kappestrid

KLEPPE: Salget av lodd i Klepp Hornmusikk's tradisjonelle julelotteri er for lengst i gang, og som alltid før har formann Gillen allerede solgt ut flere loddbøker før de fleste andre dødelige medlemmer har rukket å bla om til side to i sin første grønne bok. Men i år har Gillen fått solid utfordring av SAKMIL's Boris Aleksandrov som har bestemt seg for både å selge mer lodd enn Gillen i årets lotteri og i tillegg slette Gillen's legendariske salgsrekord på kr. 6598,- fra 1996.

Naturligvis er det ingen bitter strid; læregutt Boris har i mange år fått privatundervisning av mester Gillen, og kan etter hvert alle hans teknikker og triks. Boris har også videreutviklet teknikken, blant annet har han oppdaget fordelen med å selge lodd der hvor det selges øl og annen drikke.

SAKMIL-nyhetene vil selvfølgelig følge kampen i ukene fram mot den store trekningen søndag 12. desember.

(29.11.1999 kl 06:00)

SveinSvoll SwingerS i viktig Europacup kamp

KLEPPE: At SveinSvoll SwingerS (SSSS) og kvinnevolleyball hører godt ilag, ble nok en gang bevist denne lørdagen. Da stilte et SSSS bestående av 8 musikanter og 4 duskedamer på Klepp sin europacup kamp mot Herentals fra Belgia.

Det var på forhånd kun de alltid så optimistiske SSSS som hadde tro på hjemmeseier i denne kampen, og etter oppladning med Cognac og Magne's lapper, inntok orkesteret scenen i Klepp Idrettshall ladet med instrumenter og termoser. (Det SSSS kaller for scene i en idrettshall, er det samme som mange andre av en eller annen grunn kaller tribune. Red. anm.)

Solid musikalsk oppbakking til tross, Klepp-jentene maktet ikke å overliste de belgiske kjempene. En forklaring til det er kanskje at i Belgia og sentral-europa generelt, er volleyball en mye større sport enn i Norge. Når storkamper spilles der nede, er det over 1000 tilskuere til stede, og ifølge de belgiske jentene et SveinSvoll SwingerS i hvert hjørne. De ble derfor ikke nevneverdig distrahert av SSSS intense forsøk på å få dem ut av fatning.

Etter tapet trakk medlemmene av SSSS seg tilbake til Anda Gard hvor det ble servert mat og styrkedrikk, før de senere på kvelden inntok et bolighus i Kleppekrossen hvor de underholdt noen unge hornmusikkjenter.

(29.11.1999 kl 06:00)

SSSS bryter viktig prinsipp

KLEPPE: Lørdagens utgave av SSSS var en smule utvidet i forhold til tidligere utgaver av bandet. Stygge rykter vil ha det til at denne utvidelsen innebar innlemmelse av et nytt instrument som ingen i orkesteret tidligere har villet hatt noe med å gjøre i det hele.

Selveste Sinclair ble nemlig observert sammen med orkesteret, og han spilte verken perkusjon, som han har gjort ved tidligere gjesteopptredener, eller fløyte. Derimot skal han ha blitt observert spillende på sin klarinett. Ryktene er ikke bekreftet da ingen i SSSS var villig til å uttale seg til pressen, og Sinclair selv hadde fått munnkurv.

(29.11.1999 kl 06:00)

Bobskien fryses ned

ORSTAD: SAKMIL-nyhetene bragte forrige uke den triste nyheten om at Bobskien på SAKROM var død. Eier Boris Aleksandrov har i ettertid mottatt mang en kondolanse og medfølelse, men anser selv ikke Bobskien som død.

Et velmenende forslag fra nære venner om å arrangere en TV-overført gravferd på Knoksen akkompagnemert av SAKMIL og SveinSvoll SwingerS, vil ikke Boris høre noe som helst av.

I et eksklusivt og åpenhjertig intervju med SAKMIL-nyhetene forteller han villig om alle de vakre og minneverdige opplevelsene han og hans nære følgevenn har hatt sammen siden de møttes på Boris' 18-års dag. Her avslører han også sine planer om å fryse ned Bobskien for å gjenopplive den når teknologien har kommet et par skritt videre.

(29.11.1999 kl 06:00)

Familie forøkelse i sax-rekken

BRYNE: Fem minutter over midnatt onsdag den 24. november fødte Kristina en liten gutt. Vitale mål er 2800 gram og 50 cm. Selvfølgelig var det sax-kollega og KHM's egen jordmor Anita som tok i mot den nye saksofonisten.

SAKMIL-nyhetene sender selvfølgelig de beste gratulasjoner til Kristina og familien.

(29.11.1999 kl 06:00)

Watershed på PeTre's spillelister

OSLO: Klepp Hornmusikk's musikalske samarbeidspartnere Watershed seiler i medvind fot tiden. Bandet har nå oppnådd å komme inn på NRK PeTre's spillelister, og det selvfølgelig med sangen "Souvenirs for a hundred years", i en versjon uten korps. Sangen er inne på den såkalte B-listen, det vil si at den blir spilt minst en gang pr. dag på PeTre.

Det er dessuten stor mulighet for et snarlig samspill med Wateshed. Lydmann Gunnar Tønnesen ønsker nemlig å gjøre opptak av "Souvenirs" med korps og band en gang neste år. Planen er at sangen skal være med på en CD i forbindelse med år 2000 markeringen i Klepp.

(29.11.1999 kl 06:00)

Kirkekonserter med Orstad Storband

ORSTAD: I begynnelsen av desember, vil Orstad Storband sammen med blandakoret Vivace fra Bryne avholde 4 kirkekonserter i distriktet. Det er selvfølgelig verket "Sacred Consert" av Duke Ellington som står på programmet. Som solister stiller ingen ringere enn Bodil Arnesen på sopran og Olav Dale på saksofoner.

Første konsert er i Stavanger Domkirke fredag 3. Desember kl. 21:00. Den påfølgende helgen avholdes konserter i Eigersund, Bryne Arbeidskirke og Gand Kirke henholdsvis 10. 11. og 12. desember.

(29.11.1999 kl 06:00)

NYKO billettsalg

KLEPPE: De årlige Nyttårskonsertene til Klepp Hornmusikk er tydeligvis stadig like populære. Billettkomiteen minner om at billettreservasjonene for medlemmer og støttemedlemmer må være innlevert innen mandag 6. desember. Fredag i samme uke blir usolgte billetter lagt ut for fritt salg hos Modell Frisør. SAKMIL nyhetene vil selvsagt bringe ferske nyheter om billettsalgets fremdrift.

(29.11.1999 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     KHM loddselgere i intern kappestrid
     SveinSvoll SwingerS i viktig Europacup kamp
     SSSS bryter viktig prinsipp
     Bobskien fryses ned
     Familie forøkelse i sax-rekken
     Watershed på PeTre's spillelister
     Kirkekonserter med Orstad Storband
     NYKO billettsalg

    Uke 47, 1999:
    Hele denne uken

     SAKMIL-nyhetene med kåseri serie
     Vellykket fest for ØSU
     Bobskien er død!
     Datoer for NYKO øvinger og julespillinger på Sandnes

    Uke 46, 1999:
    Hele denne uken

     Ut-av-skapet skapte orgasmiske tilstander
     Kveldens program
     Og det ble fest....
     Rock' n korps