SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 4, 2000 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Det norske forsvar i forfall ?

MADLA: I en tid da forsvaret kutter ned på sine mobiliseringsstyrker og erklærer at halvparten av de innsatsvillige og tidligere mobiliseringsdisponerte medlemmene i Klepp Hornmusikk kan sitte i sofaen og avvente i tilfelle krig, finner et eller annen fordelingsbefal ut at nå er det jammen på tide å kalle inn selveste KillKenneth til tjeneste i kongens klær.

43 Andersen befinner seg derfor for tiden på KNM Harald Haarfagre, hvor han nok er en av de som har mest til felles med mannen som rekruttskolen har tatt sitt navn etter, iallfall så lenge han klarer å stå imot troppsbefalets intense oppfordring om å besøke en frisør.

Selvsagt meldte KillKenneth seg til tjeneste i musikktroppen hvor han fort rykket opp i gradene. Han har nå ansvaret for opplæringen av troppens 10 paradetrommeslagere og hadde i starten store planer om å lage sin egen variant av SAKMIL. Disse planene ble fort skrinlagt da han fant ut at flesteparten av de som hadde meldt seg som trommeslagere har en heller kort musikkarriere bak seg. Mange har kun 1-2 års bakgrunn fra skolekorps, mens enkelte ikke har tatt i en tromme i det hele tatt, men så det hele som en god mulighet til å slippe unna portvakter og kjøkkentjeneste. Den største skuffelsen kom nok da det viste seg at han som hadde vært med i buekorps i 7 år hadde båret på bue i 6 og et halvt av årene.

KillKenneth forsøker også å innynde seg hos befalet, og da spesielt befal av det annet kjønn. Høydepunktet så langt var da han under en rominspeksjon gikk opp i rett foran et kvinnelig troppsbefal og fremsa følgende gullkorn: "43 Andersen stiller sengen til disposisjon".

(24.01.2000 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Det norske forsvar i forfall ?
     Skuffede servitriser
     Ukens innbrudd

    Uke 3, 2000:
    Hele denne uken

     Bursdagsfeiring på Anda Gard
     Sveinsvoll Swingers hyllet Gillen
     Rapporter fra en storslått feiring
     NYKO 2001
     Irsk aften på Bryne Kro & Motell

    Uke 2, 2000:
    Hele denne uken

     Ny nyttårssuksess for Klepp Hornmusikk
     Hva sa han egentlig?
     Nye Jehovas-mistanker
     På nære nippet
     Møljeforlovelse i Klepp Hornmusikk
     Militærinvasjon blant slagverkerne