SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 3, 2000 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Bursdagsfeiring på Anda Gard

ANDA GARD: Mandag denne uken fyller formann Gillen i Klepp Hornmusikk, et halvt hundre år, eller 50 år for dem som ikke er så gode i brøkregning. I den forbindelse legges det opp til en storstilt markering på Anda Gard, med åpent hus hele dagen.

Gillen 50 år
Formann Gillen fyller 50!

Jubilanten forventer at samtlige medlemmer i Klepp Hornmusikk kommer innom i løpet av dagen, til kake, kaffi og godt drøs. Lar man bilen stå, venter også edlere dråper, skal vi tro ryktene. Særlig populært blir det nok dersom man har med seg en liten oppmerksomhet til Gillen, og særlig hvis det også er en hard pakke.

I løpet av sitt liv har Gillen utrettet mye for menneskeheten, ihvertfall så lenge det dreier seg om Klepp Hornmusikk. Han har vært formann i korpset de siste 7 årene og har hele denne tiden vært en særdeles viktig pådriver for å løfte Hornmusikken til nye høyder. At han er livredd for høner har ikke hemmet ham nevneverdig i utførelsen av dette arbeidet.

SAKMIL-nyhetene gratulerer hjerteligst med dagen, og håper å komme med ferske rapporter i løpet av de første dagene.

(17.01.2000 kl 06:00)

Sveinsvoll Swingers hyllet Gillen

ANDA GARD: Lørdag ble den offisielle delen av Gillens 50 års markering avholdt på Anda Gard. Da inviterte Gillen sin nærmeste omgangskrets til middag og sosialt samvær. SAKMIL var selvfølgelig også representert, riktignok på kjøkkenet hvor servitrisene Boris og Store-litle hadde sitt tilholdssted.

Stemningen var selvfølgelig høy hele kvelden, men det hele toppet seg rundt midnatt da Sveinsvoll Swingers uanmeldt marsjerte inn til tonene av Gammel Negermarsj. Et dansegulv ble raskt ryddet, og da orkesteret klemte i gang med The Stripper, dukket plutselig Ann Elin opp og bydde Gillen opp til dans, og Gillen svarte selvfølgelig ikke nei. Snart var hele gulvet fylt opp av dansende par.

For anledningen var Boris og Håvard med som forsterkninger, mens Eirik, som er KHM's ferskeste medlem, var med på sax. Ifølge SSSS medlemmene skulle Eirik fra nå av ta over denne plassen siden Gillen var nådd orkesterets interne pensjonsalder. Dette ville ikke Gillen høre noe av, og i løpet av seansen fikk han selvfølgelig anledning både til å synge New York New York og å spille sax.

Etter spillingen fikk SSSS medlemmene servert kaker, kaffi og cognac, og deretter tok de del i festlighetene som varte utover natten.

(17.01.2000 kl 06:00)

Rapporter fra en storslått feiring

ANDA GARD: Ifølge godt informerte kilder, startet mandagens feiring av formann Gillen svært tidlig på Anda Gard. Klokken 03:57 om morgenen, marsjerte et geriljastuntorkester fra Sveinsvoll inn på formannens soverom og vekket både jubilanten og frue. Til tross for en nokså brutal revelje på et ukristelig tidspunkt, tok begge det med godt humør.

Etter en aldri så liten fødselsdagskonsert, tilbydde Signe å sette på kaffi til morgenfuglene, men kaffitrakteren var da allerede godt i gang. Ifølge rapportene fikk ikke Tore de France ødelagt noe av sin skjønnhetssøvn under stuntet.

Noen timer etter at SSSS hadde forlatt en lys våken jubilant, begynte det å sige på med besøkende igjen, og utover ettermiddagen var det jevnt tilsig med folk.

Nok en overraskelse ventet jubilanten like etter at siste økten i fjoset var unnagjort; da svingte en limousin inn i gardsrommet. og ut kom Muggeklang som regelrett kidnappet sin helt med seg ut på en kjøretur. Og mens Gillen var på sightseeing, rigget Klepp Hornmusikk seg opp på terassen, og sørget for en så varm velkomst som mulig i den kalde vinden.

Gaver var det også nok av, og noe av det mest originale var nok da Gillen ble kalt ut på skattejakt i reneste kaptein Stygge Sveinsvoll stil. Gillen slapp riktignok å skritte opp avstander, men måtte finne fram ved hjelp av en mange hundre meter lang tråd som var strukket rundt på eiendommen. Tråden endte tilslutt i den ene siloen, og da silokranen ble heist opp, åpenbarte en sykkel seg. Gillen dro fort kjensel på sykkelen, for det var hans egne utbrukte utgave som var hengt opp, men en medfølgende bruksanvisning fortalte at han var blitt forært en flunkende ny sykkel. Sykkelen var til og med av en så ny modell at den ikke var blitt produsert enda.

Utover kvelden bare strømmet det på med besøkende som ville hylle jubilanten. Flere av de frammøtte bidrog med taler og underholdning og da SAKMIL-nyhetenes utsending forlot åstedet, var stemningen på vei mot nye høyder.

(17.01.2000 kl 06:00)

NYKO 2001

KLEPPE: En uke etter årets nyttårskonserter, lever fortsatt NYKO komiteen og de øvrige medlemmene i Klepp Hornmusikk godt på konsertene. Og det har de selvfølgelig god grunn til, for årets konserter gikk minst like bra som de forrige. Både arrangementsmessig, musikalsk og økonomisk var årets utgave særdeles vellykket.

Men planleggingen og gjennomføringen tar selvfølgelig mye tid. Allerede nå er NYKO komiteen i gang med det forberedende arbeidet foran neste års konserter, og det viktigste spørsmålet er: Hvem skal være solist. Komiteen ønsker forslag og ideer fra andre om både valg av solist og gjennomføring av konsertene. I løpet av de nærmeste ukene vil det bli avholdt et medlemsmøte hvor disse sakene blir tatt opp.

(17.01.2000 kl 06:00)

Irsk aften på Bryne Kro & Motell

Fredag den 4. februar arrangerer Sinclair & the Rovers irsk aften på Bryne Kro & Motell. I fjor var denne tilstelningen en stor suksess med mange fornøyde gjester. Sinclair håper på at det også i år kommer mye folk for å spise Irish Stew, drikke irsk øl og høre på irsk musikk.

Billetter selges på Bryne Kro & Motell og koster kr. 175,- for full pakke. Det selges også billetter for de som klarer seg uten mat. Disse koster kr. 100,-.

Aktuelle linker

  • Sinclair & the Rovers

    (17.01.2000 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Bursdagsfeiring på Anda Gard
     Sveinsvoll Swingers hyllet Gillen
     Rapporter fra en storslått feiring
     NYKO 2001
     Irsk aften på Bryne Kro & Motell

    Uke 2, 2000:
    Hele denne uken

     Ny nyttårssuksess for Klepp Hornmusikk
     Hva sa han egentlig?
     Nye Jehovas-mistanker
     På nære nippet
     Møljeforlovelse i Klepp Hornmusikk
     Militærinvasjon blant slagverkerne

    Uke 1, 2000:
    Hele denne uken

     Nyttårsfeiring uten større problemer
     Ny bakedagsuksess på Onnai
     Nye trommer til SAKMIL
     Frammøtestatistikk for høsten 1999
     Nyttårskonsertene 2000 i rute
     Nyttårsnotiser