SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 29, 2003 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Stabilt, men varierende

KLEPPE: Sommerpubsesongen rusler videre, og torsdag kveld var det klart for årets fjerde runde på Only 1. Etter forrige rundes store oppslutning var optimismen stor foran torsdagens møte.

Det begynte imidlertid tregt. Fire av seks WarszawaPaktKamerater utgjorde hele besøkstallet en stakket stund, før det endelig løsnet litt og flere gjester ankom stambordet. Også denne gang var det flere "nye" ansikter å se, altså personer som fikk sesongens første oppmøte. Samtidig uteble en del av dem som allerede har vist seg på puben denne sommeren, og slik fortsetter årets trend med stor og variert oppslutning fra gang til gang.

Fasiten etter torsdagens runde er 14 godkjente oppmøter, det samme som gangen før. Av disse var ett besøk så kort at det ble godkjent under tvil. Likevel, her er oversikten over deltakerne i 4. runde av sommerpubsesongen (i ankommet rekkefølge): Ole, Nodi, Børge, Rune, Vibeke, Ane, Håvard, Magne, Jorunn, Gretha, Jonny, Sissel, Erling Dagsland og Litle-Store.

Av disse hadde 5 sitt første oppmøte for sesongen, mens de andre er for gjengangere å regne. Fortsatt er Magne den eneste med fullt oppmøte så langt, mens Nodi og Jorunn er alene om å ha 3 godkjente oppmøter. Totalt er det nå registrert 45 oppmøter, fordelt på 27 personer og fire pubmøter. Snittet per møte er etter dette steget til 11.25 deltakere. Kjønnsmessig fordeler oppmøtene seg på 22 mannlige oppmøter, og 23 kvinnelige, eller en fordeling på 49% - 51%.

Femte runde i sommerpubsesongen foregår allerede på torsdag fra kl 21, da med nye og uante muligheter. Sesongen pågår forøvrig frem til og med åttende runde torsdag 7. august.

(14.07.2003 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    Ukens spørsmål
    Har du en zip-off?
    JaNei

    Vis resultat

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Ny suksess i byen
     Sommerbryllup vel overstått
     Ny zip-off til WPR
     Stabilt, men varierende
     SAGMIL i aksjon på Bryne
     Ny årsbeste
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 28, 2003:
    Hele denne uken

     Akevittsirkus på tribunen
     SAKMIL tar Ein te!
     Med Hawaii-skjorte til legevakten
     BursdagsBataljonen overrasket manager-mor
     Jevn konkurranse
     Beste pubmøte så langt
     Årsbeste på stranden
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 27, 2003:
    Hele denne uken

     Ikke samme stemning i år
     Volleyball regnet bort
     Oppsving på puben
     Ny bytur på trappene
     Rykter & Rauaraddel