SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 29, 2003 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Ny suksess i byen

STAVANGER: Sommer og midt i juli har de siste årene vært ensbetydende med en sosial bytur i Klepp Hornmusikk. På tross av ferietid er det mange som ikke er bortreist, og for dem blir byturen alltid et høydepunkt. Lørdag var det tid for årets utgave, og det ble en bytur som skilte seg fra tidligere suksesser på mange måter.

På forhånd hadde Gillen kuppet oppladningen til byturen, og invitert til samling på terrassen. Tilfeldighetene ville det imidlertid slik at Gillen også skulle til Randøy og Kobbasteinen, og ble hentet på slavefarmen allerede i 17:30-tiden. Gillen var altså ikke med på verken vorspielet eller selve byturen, noe som for mange virket litt pussig der de satt på terrassen. Stemningen var likevel upåklagelig, og pengebil ble etterhvert rekvirert for transport til togstasjonen. Da turen til Øksnavadporten viste seg å koste like mye som en tur til Klepp st, ble det også dette som ble utgangspunktet for transportetappen nordover.

Bygdetullinger
Folk sperret øynene opp da Ivan Storm-Juliussen, Arvid Mæland og Litle-Store som Elvis entret Hansen Hjørnet.

Vel fremme i Stavanger gikk turen til Hansen Hjørnet. Med litt ustabilt vær tidligere på dagen var det usedvanlig god plass her, og da solen etterhvert trengte gjennom skyene ble det riktig så behagelig. Verden stoppet imidlertid opp et øyeblikk kun kort tid senere, da et storslagent syn åpenbarte seg. Togende inn blant bord og stoler kom nemlig Litle-Store med Elvis-parykk og Birkemo-tenner, Arvid Mæland i sitt vanlige cowboyutstyr og Ivan Storm-Juliussen med tilsvarende utstyr. Trioen ble garantert kveldens mest oppsiktsvekkende innslag på Hansen Hjørnet.

Noe senere befant det meste av den nå rundt 25 personers store byturgjengen seg på baren Armadillos, der ryktene gikk om råbillige priser. Ryktene viste seg å stemme, og også stedet i seg selv er verdt flere besøk. Happy-hour-prisene ble like godt beholdt hele kvelden, og det ble derfor aldri aktuelt å skifte stue. Armadillos forble dermed arenaen hele kvelden for de fleste.
Gøy på byen
God stemning på Armadillos, mener Magne, Jonny, Anita, Ole og Siri.

Byturen er nå historie, men det er garantert ikke siste gang Klepp Hornmusikks medlemmer gå på byen sammen på denne måten. Slike suksesser kan nemlig gjentas oftere.

(14.07.2003 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    Ukens spørsmål
    Har du en zip-off?
    JaNei

    Vis resultat

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Ny suksess i byen
     Sommerbryllup vel overstått
     Ny zip-off til WPR
     Stabilt, men varierende
     SAGMIL i aksjon på Bryne
     Ny årsbeste
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 28, 2003:
    Hele denne uken

     Akevittsirkus på tribunen
     SAKMIL tar Ein te!
     Med Hawaii-skjorte til legevakten
     BursdagsBataljonen overrasket manager-mor
     Jevn konkurranse
     Beste pubmøte så langt
     Årsbeste på stranden
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 27, 2003:
    Hele denne uken

     Ikke samme stemning i år
     Volleyball regnet bort
     Oppsving på puben
     Ny bytur på trappene
     Rykter & Rauaraddel