SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 37, 2010 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Syk avslutning i Skottland

ABERDEEN, SKOTTLAND: Da Sinclair & the Rovers forlot Aberdeen med kurs hjemover forrige søndag, ble to av deltakerne fra helgens tur igjen i Aberdeen for et par dagers ekstra ferie. Nodi og Linda hadde da allerede tilbragt nesten to uker i Nordøst-England og Skottland, og planen var å reise hjem fra Aberdeen tirsdag kveld.

Det hadde seg imidlertid slik at Nodi den siste uken hadde gått rundt med en hoven og noe smertefull legg på venstrebeinet. Denne angivelig skulle stamme fra fysiske utskeielser i det skotske høylandet, nærmere bestemt i området rundt fjellet Ben Nevis, som er det høyeste i Storbritannia og der terrenget er både bratt og ulendt.

Nodi i sengen
Nodi fikk teste ut sykesengen i Aberdeen.
Etter tidvis å ha gått under navnet "Haltstein" i løpet av helgen, oppsøkte Nodi til slutt legevakten i Aberdeen mandag morgen. Flere undersøkelser og en hel del venting fulgte resten av dagen, og det ble klart at Ben Nevis neppe hadde noe med dette å gjøre. Dermed fikk Nodi sjansen til å teste ut hvordan overnatting på sykehus fungerer i forhold til de mange hotellene som hadde blitt besøkt underveis.

Bortsett fra venteperiodene skal det ha vært lite å utsette på servicen, og måltidene ble servert fra egen meny opptil flere ganger i døgnet. I motsetning til på restaurant kostet heller ikke disse måltidene noe. Sengen var også særdeles behagelig, men muligens noe kort for en langvokst nordmann.

Det noe ufrivillige oppholdet i Skottland fikk imidlertid en lykkelig utgang, og torsdag kunne Nodi endelig legge norsk jord under sine føtter igjen etter en lang og innholdsrik ferie, proppfull med inntrykk.

(13.09.2010 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Harde tak i Warszawa
     Nytt talkshow med Quiz-Trond
     Syk avslutning i Skottland
     Hornmusikken klare for Riga
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 36, 2010:
    Hele denne uken

     Ny Skottland-suksess for Sinclair
     Kjempeoppslutning om OGMS
     Kjempestøtte til OGMS
     Olli-Colaen er prøvesmakt
     Ny utflukt med Kor Hoen Travels
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 35, 2010:
    Hele denne uken

     Tilbake til Skottland
     Ikke helt slutt likevel for Only One
     OGMS møtes igjen
     Rykter & Rauaraddel