SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 36, 2010 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Kjempeoppslutning om OGMS

SANDNES: Det var på forhånd fryktet at månedens møte i Guinnessbevegelsen Odd Grythe Memorial Society (OGMS) ikke ville bli av det mest folksomme slaget. Grunnen var ganske enkelt den pågående turen med Sinclair & the Rovers i Skottland denne helgen, der mange av bevegelsens mest trofaste støttespillere deltok. Det varte imidlertid ikke lenge før det viste seg at slike bekymringer var grunnløse.

Som vanlig foregikk lørdagens møte på uteserveringen på Megleren Øl- og Vinstue, og det begynte relativt rolig. Tilsiget var imidlertid jevnt utover ettermiddagen, og om kvelden viste det seg at hele 21 Guinness-Drikkere (GD) hadde vært på møtet. I tillegg ble det meldt om 3 Guinness-Observatører (GO), og møtet ble med det faktisk ett av de best besøkte i historien, stikk i strid med spådommene.

Dermed hadde sjefsservitør Leif det til tider meget travelt, og kunne i perioder fremstå som litt stresset. Det roet seg imidlertid etterhvert, og da han endelig gikk av vakt ble han en sterk møtedeltaker resten av kvelden.

I Guinness-drikkende rekkefølge ble følgende GD registrert på lørdagens møte:

GD: Jan Kåre, Oddvar, Inger Helen, Anne Mørk, Kristine, Andreas, Terje, Jørgen, Rune B, Jon Einar, Bergljot, Eivind, Ovesen, Håkon, Anja, Banjo-Erlend, Espen K, Rune til Anja, Leif, Simon, Sissel

GO: Oda (11 mnd.), Janken, Marit

GO-listen er som vanlig presentert i oppmøtt rekkefølge.

SAKMIL-nyhetenes faste fotograf var dessverre ikke tilstede på dette møtet, men det ble formidlet en rekke fotografiske rapporter via moderne kommunikasjonsstandarder som MMS. På tross av at disse radiosignalene faktisk krysset opptil flere landegrenser og havområder, viser det seg imidlertid at manglende standardisering av minnekortformater rett og slett har forhindret SAKMIL-nyhetene fra å publisere noen av disse bildene. Dette er bare å beklage, og er normalt heller ikke noe problem bortsett fra når mobilt redaktørutstyr benyttes.

Det var imidlertid som vanlig mye godt drøs på møtet, og FUKK-formann Ovesen skal blant annet ha innrømmet at han kjenner til hvor den manglende FUKK-lastebilen befinner seg. Han ville imidlertid ikke utdype dette nærmere. Like etter kom også Banjo-Erlend med en lignende innrømmelse.

Dette avstedkom en kort, men opphetet debatt om hvorvidt en mer eller mindre demokratisk valgt formann kan la være å holde sine korksjonærer informert om hvor organisasjonens eiendeler befinner seg. Det hele endte med at Ovesen avslørte at hans langsiktige mål ikke var å være en valgt formann, men heller diktator.

Det ble ellers også observert flotte t-skjortemotiver med brennende klarinetter på møtet, mens en annen møtedeltaker hyllet sin hovedinteresse øl med store bokstaver.

Neste møte for OGMS blir lørdag 2.oktober, og det er da tid for et nytt gjestemøte på Thime Station på Bryne.

(06.09.2010 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Ny Skottland-suksess for Sinclair
     Kjempeoppslutning om OGMS
     Kjempestøtte til OGMS
     Olli-Colaen er prøvesmakt
     Ny utflukt med Kor Hoen Travels
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 35, 2010:
    Hele denne uken

     Tilbake til Skottland
     Ikke helt slutt likevel for Only One
     OGMS møtes igjen
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 34, 2010:
    Hele denne uken

     SAKMIL på militærtokt
     Nygifte lurte alle
     Mange viktige vedtak på Årsmesse
     Olle-Cola er snart drikkeklar
     Rykter & Rauaraddel