SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 49, 2011 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Velfortjent månedsseier

SANDNES: Selv om det nærmer seg jul er det fortsatt en stund til Megler-quizen tar juleferie. Onsdag kveld var det tid for de to siste quiz-omgangene i november, og 11 lag hadde samlet seg til kunnskapsmessig kappestrid på Megleren Øl- og Vinstue.

Quizlaget Fasiten lå før onsdagens omganger godt an til å sikre seg månedspremien for november, med et forsprang på 14.5 poeng ned til Halvsøstrene. Forutsetningene var med andre ord gode for å dra i land seieren, og Fasiten markerte seg sterkt allerede i første runde. Sammen med laget Sodd ble det delt førsteplass, riktignok med beskjedne 14 poeng.

I kveldens andre omgang ble det endelig en etterlengtet seier til jentene på nabobordet til Fasiten. Hønsehjernene dro i land sin første rundeseier på lenge, foran Naked Men Singing, Fasiten og resten av lagene. Månedspremien ble imidlertid godt sikret av Fasiten, som med en tredjeplass i denne runden fortsatt vant med en komfortabel ledelse.

Etter den gode perioden i det siste, begynner Fasiten nå også for alvor å nærme seg halvårsledelsen, selv om SAKMIL-nyhetene ikke har eksakte tall på dette. Etter alt å dømme leder Naked Men Singing fortsatt halvåret, men forspranget har sakte, men sikkert blitt spist opp i løpet av den siste måneden. Spenningen er derfor intakt om hvem som stikker av med halvårsseieren når siste runde gjøres opp i slutten av desember.

(05.12.2011 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Høy nissefaktor for OGMS
     Julestøtte for OGMS
     Velfortjent månedsseier
     Årets siste fullmåne
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 48, 2011:
    Hele denne uken

     Tusen julelys tent
     SAKMIL på YouTube
     Røykeduellen flyttet
     Ny dobbeltseier
     Årets siste for OGMS
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 47, 2011:
    Hele denne uken

     Først tok SAKMIL Manhattan...
     Så tok SAKMIL Panamakanalen
     SAKMIL lager museum
     Ny røykeduell til sommeren
     Fasiten fosser frem
     Rykter & Rauaraddel