SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 50, 2011 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Det store billettsalget er i gang

KLEPPE: Nyttår nærmer seg med stormskritt, og på SAKMIL-nyhetenes publiseringsdag er det bare 20 dager igjen av året 2011. Dermed er det også mindre enn en måned igjen til første forestilling av Nyttårskonsertene 2012 i Klepp Rådhus, sammen med Klepp Hornmusikk og Didrik Solli-Tangen.

Didrik Solli-Tangen
Didrik Solli-Tangen er gjest på Nyttårskonsertene med Klepp Hornmusikk i januar.
Etter at korpsets støttemedlemmer nå har kunnet forhåndsbestille sine billetter i en periode, ble det åpne billettsalget startet fredag. Nyttårskonsertene på Klepp er svært populære, og det har vært utsolgt hvert eneste år siden den første konserten i 1994. Det er ingen grunn til å tro at dette ikke også skjer denne gang, særlig ikke etter at det allerede er meldt om godt forhåndssalg blant støttemedlemmene.

Didrik Solli-Tangen huskes nok kanskje best fra sin innsats i Melodi Grand Prix 2010, der han sang "My Heart Is Yours" på hjemmebane i Telenor Arena. Til tross for gode forhåndstips nådde ikke sangen høyere enn 20. plass på resultatlistene, uten at det var sangerens feil.

Det er opera og klassisk sang som ligger Solli-Tangens hjerte nærmest, men han har vært innom en lang rekke andre sjangere på sin veg. I den senere tid har han også gjort seg bemerket på fjernsynsskjermen, i reality-parodien Villa Paradise i populære Torsdag Kveld Fra Nydalen på TV2.

Med andre ord er det en allsidig herremann som står på scenen sammen med Hornmusikken lørdag 7. og søndag 8. januar neste år. Fra arrangørens side loves det også en høyst variert nyttårskonsert som er tro mot sitt eget konsept, og med høy sviskefaktor underveis. Det er bare å bestille billetter mens de ennå er tilgjengelige.

Aktuelle linker

  • Klepp Hornmusikk

    (12.12.2011 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     SAKMIL brettet seg ut
     Det store billettsalget er i gang
     Nye quizvinnere
     Ellevill førjulshelg på Only 1
     Mer jul på Jærhagen
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 49, 2011:
    Hele denne uken

     Høy nissefaktor for OGMS
     Julestøtte for OGMS
     Velfortjent månedsseier
     Årets siste fullmåne
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 48, 2011:
    Hele denne uken

     Tusen julelys tent
     SAKMIL på YouTube
     Røykeduellen flyttet
     Ny dobbeltseier
     Årets siste for OGMS
     Rykter & Rauaraddel