SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 6, 2012 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Medvindsrittet kjører reprise

SANDNES: Som SAKMIL-nyhetene kunne melde i forrige uke, er alt klart for en ny utgave av Medvindsrittet til våren. Suksessen fra i fjor skal definitivt gjentas, og det er forlengst vedtatt at også årets ritt skal foregå i medvind.

I forrige uke møttes Rittledelsen for Medvindsrittet for å diskutere de ulike alternativene for årets ritt. I utgangspunktet var det ikke lagt noen føringer på verken løypetrasè eller dato, men det ble raskt oppnådd enighet om at det ikke var nødvendig å endre på mye i forhold til i fjor.

Dermed foregår Medvindsrittet 2012 lørdag 9. juni i år, og dersom været er slik det skal være går starten klokken 09:00 fra Sandnes Kulturhus. Ferden fortsetter så sørover langs samme løype som i fjor, og langt på veg med de samme stoppestasjonene. Målgang er forventet i Egersund en gang utpå ettermiddagen, og her er det både dusje- og andre forpleiningsmuligheter.

Medvindsrittet løype
Medvindsrittet sin trasè blir som i fjor, da den ble målt til 74.6 km fra start til mål. Rittet blir avviklet lørdag 9. juni.
Foto: Google Maps

Rittledelsen har imidlertid tatt høyde for at vinden for en gangs skyld blåser andre vegen på denne samme dagen som et visst annet sykkelritt i distriktet. Hvis de siste værvarslene går ut på dette, snus løypetraseen rundt, med start fra Egersund Jernbanestasjon og målgang på Sandnes. For øvrig blir det få endringer i forhold til hovedopplegget. I tillegg er det også utarbeidet en hemmelig Force Majeur-klausul.

Quiz-Trond har fått et særlig ansvar etter Rittledelsens siste møte, og dette går ut på å sørge for den nødvendige logistikken. Ikke minst blir det en prioritert oppgave få hele Magnificent 12 til å stille til start og gjennomføre, og dersom dette ikke lykkes kan det komme på tale med eksklusjoner.

(06.02.2012 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     OGMS-utvalg: - EU-flyplasser suger!
     Kald og folkerik dag for OGMS
     Medvindsrittet kjører reprise
     Jevn start på februar
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 5, 2012:
    Hele denne uken

     Ny vår for Medvindsrittet
     Månedsseieren ble sikret
     Mørket går, mørket består
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 4, 2012:
    Hele denne uken

     Annie-musikal tar form
     Poor Edward på Stationen
     Historien gjentar seg
     Rykter & Rauaraddel