SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 6, 2012 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Kald og folkerik dag for OGMS

SANDNES: Det offisielle februarmøtet til Guinnessbevegelsen Odd Grythe Memorial Society (OGMS) kom nesten litt i skyggen av de heftige støttemøtene i Europa denne lørdagen, men det ble likevel et godt besøkt møte. Det ble også et av de sjeldne helt rene møtene, det vil si uten aktiv tilstedeværelse av Guinness-Observatører (GO). I alt 18 Guinness-Drikkere (GD) ble registrert, og dette betegnes som meget bra.

Siden enkelte OGMS-deltakere mener det er viktig med frisk luft under møtene, gikk møtestarten for seg ute i det fri. Det var en heller kald fornøyelse, for denne februarlørdagen viste seg slett ikke fra sin beste side værmessig. Kald vind og rundt 5 minusgrader var tilstrekkelig til at selv godt kledde OGMS-deltakere fikk føle vinterkulden. Likevel holdt startlaget på 5 deltakere stand utendørs helt til frysepinnen Ovesen dukket opp og nærmest kommanderte møtet inn i vinterhagen på Megleren.

OGMS februar 2012
Iskald start på lørdagens OGMS-møte på Megleren. Her er møte inne i en svært tidlig fase, med f.v. Nodi, Terje, Hansi og Anne som GD i vinterkulden.

Møtet behandlet ellers en rekke viktige saker, der kanskje den viktigste var gjestemøter andre steder, eller mangelen på sådan. I tidligere OGMS-år har 2-3 møter årlig foregått på fremmede lokasjoner, mens det i nyere tid har vært sparsomt med offisielle gjestemøter. Da er ikke de årlige utenlandsmøtene medregnet.

OGMS - Quiz-Trond og Fiesta-Ole
Disse to dukket til slutt opp på Megleren som dagens siste GD-er. Bak seg hadde de en lang dag med støttemøter i flere land.
Det ble derfor på det nærmeste vedtatt å avholde gjestemøte utenbys i mai, og helt spesifikt ble den nye puben på Nærbø foreslått som møtelokale denne dagen. Det vil etterhvert vise seg om dette blir en realitet eller ikke.

I alt 18 GD ble registrert på listene, og imponerende nok fikk Quiz-Trond og Fiesta-Ole æren av å avslutte GD-listen denne gang. Da hadde de bak seg minst 6 støttemøter utenfor Norges grenser, alt sammen på en og samme dag. Det er en rekord det skal bli vanskelig å slå.

I Guinness-drikkende rekkefølge ble følgende oppmøteliste protokollført:

GD: Anne Mørk, Hansi, Terje, Nodi, Gunhild, Jan, Baggi, Ovesen, Banjo-Erlend, Kent, Leif, Roffe, Steven, Kjetil, Laila, Sissel, Fiesta-Ole og Quiz-Trond.

Siden støttemøteaktiviteten utenom EU-rundreisen ikke var nevneverdig, er det lite å melde om på denne fronten. Det ble imidlertid innrapportert ett uavhengig støttemøte fra Stockholm, i regi av Norleif og hans reisefølge, og dette fortjener selvsagt hederlig omtale.

OGMS februar 2012 -  Stockholm
Norleif (t.h.) sørget sammen med denne gjengen for å markere OGMS-møtedagen i Stockholm.

For øvrig meldte enkelte lokale rockere avbud til dagens møte på grunn av at de skal ha vært slitne. RockePolitiet er selvsagt varslet om saken.

(06.02.2012 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     OGMS-utvalg: - EU-flyplasser suger!
     Kald og folkerik dag for OGMS
     Medvindsrittet kjører reprise
     Jevn start på februar
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 5, 2012:
    Hele denne uken

     Ny vår for Medvindsrittet
     Månedsseieren ble sikret
     Mørket går, mørket består
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 4, 2012:
    Hele denne uken

     Annie-musikal tar form
     Poor Edward på Stationen
     Historien gjentar seg
     Rykter & Rauaraddel