SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 10, 2012 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Hest er best

SANDNES: Noen ganger hender det at helt nye lag dukker opp på Megler-quizen og roter det til i hakkeordenen. Dette har skjedd flere ganger de siste årene, med det resultat at de til gjeldende tids beste lagene plutselig har blitt utfordret og kanskje også skjøvet bort fra tronen.

Naked Men Singing var et slikt lag da de begynte å dukke opp på den ukentlige quizen for et par år siden, men nylig kom også et annet lag sterkt på banen på Megleren. Med det bondeaktige navnet Hest E Best slo tremannslaget til med seier på første forsøk da de første gang var på quiz for noen uker siden. Senere har det gått litt opp og ned, men resultatene tyder på at dette laget blir en sterk utfordrer i konkurransen fremover.

Onsdag ble det nemlig en klar seier til Hest E Best-guttene i første omgang, og de sikret seg også gratisrunden i baren i andre omgang. Da ble førsteplassen riktignok delt med Halvsøstrene, men hestefolket trakk det lengste strået da kampen om barrunden måtte avgjøres med musikkgjetting.

De tradisjonelt gode lagene Naked Men Singing og Fasiten ble skjøvet nedover på resultatlistene, men siden det var ganske jevnt i onsdagens quiz var det likevel ikke snakk om mange poengs forsprang. Ellers gjorde også Labbetøs nok en gang en sterk innsats.

Årets siste februaromgang ble avholdt på selveste skuddårsdagen, og selv om laget ikke nådde helt opp i kveldens konkurranse er det etter alt å dømme Naked Men Singing som kan innkassere månedspremien for februar denne uken. For øvrig er det helt nye muligheter for alle lagene nå når en ny månedspremie kan kjempes om fra et likt utgangspunkt.

Så vil tiden vise om hest virkelig er best, eller om det fungerer best som pølse.

(05.03.2012 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Fullt hus for OGMS
     Støtte fra fjellheimen og storbyen
     To uker igjen til premieren
     Hest er best
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 9, 2012:
    Hele denne uken

     Første hjemmemøte i mars på årevis
     Rotløs ungdom i OGMS
     Annie-brikkene faller på plass
     Det spisser seg til
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 8, 2012:
    Hele denne uken

     Klart for nye skiltstunt
     SAKMIL klare for Jærdagen
     Nykommer stjal seieren
     Ny Cash-hyllest på Kvernaland og i byen
     Rykter & Rauaraddel