SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 10, 2012 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Fullt hus for OGMS

SANDNES: Marsmøter på hjemmebane er ikke hverdagskost for Guinnessbevegelsen Odd Grythe Memorial Society (OGMS). Tradisjonelt har nettopp dette månedsmøtet blitt avholdt i utlandet, men siden det i år er gjort et unntak med utenlandsmøte i april, ble det offisielt møte på Megleren Øl- og Vinstue denne lørdagen.

Dette var det tydeligvis mange som ville ha med seg, for det ble etterhvert riktig så folksomt på Megleren. Hele 22 Guinness-drikkere (GD) og bare 2 Guinness-observatører (GO) ble bokført før møtet var slutt, og dette er i absolutt toppklasse. Det var for øvrig lite opprørstendenser blant folket, noe som muligens skyldtes at det var et lite vårdrag i luften denne lørdagen. Likevel var det absolutt på sin plass å ha tente gassvarmere rundt OGMS-bordet på Megleren-terrassen.

OGMS mars 2012
Lørdagens OGMS-møte i en tidlig fase på Megleren.

Foruten en rekke andre viktige temaer ble selvsagt neste måneds Thailand-møte diskutert, og det begynner å tegne seg et bilde av oppmøtet på dette allerede. Minst 5 deltakere er ventet å ta turen ned til Ban Chang i forbindelse med påske, men det meldes om sporadiske priskupp på flybilletter i disse dager, og dette kan bety at flere deltakere velger å ta turen.

I Guinness-drikkende, eventuelt oppmøtt rekkefølge ble følgende oppmøteliste protokollert:

GD: Laila, Anne Mørk, Reidar, Karl Dag, Nodi, Fiesta-Ole, Terje, KillKenneth, Aina, Andreas, Kristine, Banjo-Erlend, Quiz-Trond, Jan, Stoffi, Halgi, Baggi, Ovesen, Gunhild, Kjell, Roffe og Petter.

GO: Leffi og Anja.

OGMS mars 2012
... og her er samme møte på et noe senere tidspunkt.

Det er for SAKMIL-nyhetene uvisst om et varslet oppmøte i 18:30-tiden ble noe av, siden protokollføreren hadde forlatt møtet på denne tiden. I tilfelle vedkommende faktisk dukket opp, kan ytterligere 1 GD føres opp i regnskapet.

Neste månedsmøte foregår altså på baren Offshore i Ban Chang, Thailand. Da viser kalenderen lørdag 7. april og klokken er 15:30 lokal tid. Det er imidlertid også ventet minst ett støttemøte på hjemlige trakter denne OGMS-lørdagen.

(05.03.2012 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Fullt hus for OGMS
     Støtte fra fjellheimen og storbyen
     To uker igjen til premieren
     Hest er best
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 9, 2012:
    Hele denne uken

     Første hjemmemøte i mars på årevis
     Rotløs ungdom i OGMS
     Annie-brikkene faller på plass
     Det spisser seg til
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 8, 2012:
    Hele denne uken

     Klart for nye skiltstunt
     SAKMIL klare for Jærdagen
     Nykommer stjal seieren
     Ny Cash-hyllest på Kvernaland og i byen
     Rykter & Rauaraddel