SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 8, 2012 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Klart for nye skiltstunt

KLEPPE: Denne uken er det bare en måned før vårens største kulturbegivenhet på Klepp finner sted. Musikalen Annie Get Your Gun settes opp i Klepp Rådhus 23. - 25. mars, og det er Klepp Hornmusikk i samarbeid med Vågen Videregående Skole som står som arrangører.

Forrige gang Hornmusikken forsøkte seg på noe lignende, var på oppsetningen av Chess i 2009. Da hersket det nesten Chess-feber på Jæren, og forestillingen fikk strålende kritikker fra både publikum og pressen. Markedsføringen i forkant var det heller ingen ting å si på.

Chess-tilhenger
Slik så det ut da Klepp Hornmusikk skulle sette opp Chess i 2009. Nå kan denne hengeren igjen bli å se langs distriktets hovedveger.

En lett gjenkjennbar effekt fra Chess-oppsetningen var Gillens traktorhenger som stod parkert på de merkeligste steder, men tilfeldigvis godt synlig fra mange av distriktets mest trafikkerte veger. Hengeren var selvsagt ingen severdighet i seg selv, men med en påmontert stor plakat ble den et blikkfang som varslet om det store som skulle skje.

Nå ligger det an til en lignende markedsføring for Annie Get Your Gun, og i løpet av en ukes tid burde det dukke opp mange synlige tegn på at noe stort er i emning på Klepp. Billettsalget til musikalen er for øvrig allerede i gang, og foruten Hornmusikkens egne salgskanaler kan billetter kjøpes både på Klepp hos Modell Frisør i Jærhagen, samt på Sandnes hos Ivar Skei Musikkhandel.

(20.02.2012 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Klart for nye skiltstunt
     SAKMIL klare for Jærdagen
     Nykommer stjal seieren
     Ny Cash-hyllest på Kvernaland og i byen
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 7, 2012:
    Hele denne uken

     Stinn brakke på Irsk Aften
     Stillferdig jubileum
     Ønskeåret er klart
     Det spisser seg til
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 6, 2012:
    Hele denne uken

     OGMS-utvalg: - EU-flyplasser suger!
     Kald og folkerik dag for OGMS
     Medvindsrittet kjører reprise
     Jevn start på februar
     Rykter & Rauaraddel