SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 11, 2012 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Wordfeud-turnering og motturnering

JÆREN: SAKMIL-nyhetene kunne forrige uke melde om Quiz-Tronds store Wordfeud-turnering, OGMS Wordfeud-Cup, som har pågått for fullt den siste uken. I alt 15 deltakere var med fra start, og søndag vant Anne Mørk den første semifinalen mot Banjo-Erlend som på forhånd ble ansett som en av favorittene. I finalen møter hun vinneren av den andre semifinalen som går mellom KillKenneth og Janasen. Finalen vil starte når den andre finalisten er kåret, og knusing.blogspot.com vil selvfølgelig fortløpende holde alle interesserte oppdatert på stillingen.

Turneringen har imidlertid ikke falt i god jord overalt. Enkelte liker ikke måten turneringen ble lagt opp på og reagerer på reglene turneringsleder Quiz-Trond har satt opp. Spesielt blir det reagert på at deltakerne får et deltakernummer og ikke en deltakerbokstav som ville vær mye mer logisk i en slik turnering. At cup er blitt skrevet med stor C får også sterk kritikk.

Finalebrett The Real OGMS Wordfeud-cup
Finalebrettene i TROWc. Øverst brettet for den klassen for utenlandske språk og nederst for norsk språk
Kritikerne har derfor startet sin egne turnering som de har kalt The Real OGMS Wordfeud-cup (TROWc). Ved turneringsstart søndag var det kun to påmeldte deltakere: Ovesen (deltaker A) og Ole (deltaker B). Turneringen ble utkjempet i en cup-modell tilsvarende som den opprinnelige turneringen bruker. Men i motsetning til den opprinnelige turneringen ble det satt opp flere språkklasser: en for norsk og en for utenlandsk. Til den utenlandske klassen ble nederlandsk språk valgt siden begge deltakerne har vært innom landet flere ganger.

Begge deltakerne understreker at det hele ikke har noe med å gjøre at de røk ut i første runde i det de selv kaller for Tronds TulleTurnering (TTT). De påstår selv de syntes reglene var urettferdige fra starten av, og bare ble med siden de følte seg tvunget til det. De skal heller ikke ha lagt noe særlig innsats i turneringen, og påstår de tapte med vilje (noe de selv sier ikke var enkelt).

Finalene i turneringen gikk allerde søndag, og i løpet av ettermiddagen ble det klart at deltaker A gikk av med seieren i klassen for utenlandske språk, mens deltaker B tok seieren i klassen for norsk språk. Begge er strålende fornøyd med reglene i turneringen og måten den ble avviklet på og regner med det ikke er siste gang turneringen blir gjennomført.

Aktuelle linker

  • OGMS Wordfeud-Cup

    (12.03.2012 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Grease-feber på Nærbø
     Annie-innspurten i gang
     Roverne til Kristiansand
     Full pott for første gang
     Wordfeud-turnering og motturnering
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 10, 2012:
    Hele denne uken

     Fullt hus for OGMS
     Støtte fra fjellheimen og storbyen
     To uker igjen til premieren
     Hest er best
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 9, 2012:
    Hele denne uken

     Første hjemmemøte i mars på årevis
     Rotløs ungdom i OGMS
     Annie-brikkene faller på plass
     Det spisser seg til
     Rykter & Rauaraddel