SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 33, 2012 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Støvet blåses bort

KLEPP: Det er fortsatt sommer på kalenderen, og denne uken kan ifølge værmeldingene faktisk også by på en del sommervær. Likevel tikker det ubønnhørlig mot ferieslutt for de fleste, og i neste uke starter også skolene opp igjen etter ferien.

Det betyr også at det er klart for en ny sesong i korpsbevegelsen, og Klepp Hornmusikk starter opp med høstens første øvelse allerede nå på torsdag. Støvet som la seg på instrumentene under Blomsterkonserten i Kleppelunden tidlig i juni skal nå blåses bort, og det er klart for en svært så innholdsrik høst for Hornmusikken.

Ragnhild og Ole Edvard
Det blir en innholdsrik høst for Klepp Hornmusikk. Like over nyttår er det dessuten duket for et nytt kjendismøte for Ragnhild, som møtte Ole Edvard Antonsen i 2005.
Om en måneds tid samles alle voksenkorpsene på Jæren til en ny variant av det tradisjonelle Jærstevnet, som nå er flyttet til høstsemesteret og inngår som en del av Potetfestivalen på Bryne. Helgen etter står sagaøya Island klar for innrykk for korpset, og senere blir det høstkonsert med unge talenter før forberedelsene til Nyttårskonsertene tar over timeplanen når det nærmer seg jul.

Til nyttår er det for øvrig ingen hvem-som-helst som står på scenen sammen med Hornmusikken. Selveste Ole Edvard Antonsen er solist på trompet, og det kommer garantert til å bli utsolgt i rådhuset.

(13.08.2012 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Grønn glede i blå potte
     Støvet blåses bort
     Ny styrkeprøve for SAKMIL
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 32, 2012:
    Hele denne uken

     Sommerlig OGMS-trivsel i august
     Fortsatt feriestøtte for OGMS
     Kråkeslott og Guinness
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 31, 2012:
    Hele denne uken

     Fantastisk utvikling for kornavlingen
     Ny måned, nytt møte
     Gitarmagi til fullmånen
     Rykter & Rauaraddel