SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 33, 2012 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Ny styrkeprøve for SAKMIL

BRYNE: Den tradisjonelle styrkeprøven Lysebotn - Bryne, eller Aarbakkerittet som det egentlig heter, gikk av stabelen på lørdag. Dette 150 km lange sykkelrittet samler hvert år flere og flere deltakere, og er trolig det mest utfordrende av de lokale sykkelrittene i Rogaland. I år deltok rundt 800 deltakere totalt i Aarbakkerittet og Modenarittet, der sistnevnte følger samme trasè, men starter på Sinnes i stedet for i Lysebotn.

Trommestuntgruppen SAKMIL har aldri sett spesielt gode ut i sine karakteristiske uniformer og utspjåkninger. Likevel har SAKMIL vært til dels tungt representert i det knallharde rittet år etter år, og blant de 6 trommeslagerne i dagens SAKMIL-kjerne er det faktisk bare Boris Aleksandrov som aldri har syklet opp Lysebotn-bakkene.

Store-Litle på sykkel
Store-Litle, her i midten, gjorde en fantastisk innsats i helgens Aarbakkeritt. Her er han i fint driv opp Dirdalsbakken, som slett ikke er noen tullebakke.

I år var det Store-Litle og Broiler-Frode som var påmeldt til start. Store-Litle har hatt en god sykkelsesong i år, og gjennomførte rittet strålende på tiden 5:11:13. Han syklet dermed bare tre kvarter dårligere enn sin ekstremsport-bror Wonder-Helge, som i forrige helg deltok i galskapskonkurransen Norseman.

Ifølge resultatlistene glimret imidlertid Broiler-Frode med sitt fravær, og ble dermed bare en programhelt denne gang. Trolig kan sju ukers ferie i Thailand være noe av forklaringen på det, men uansett så har Broiler-Frode forlengst opparbeidet seg statusen som SAKMILs største sykkelfantom.

(13.08.2012 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Grønn glede i blå potte
     Støvet blåses bort
     Ny styrkeprøve for SAKMIL
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 32, 2012:
    Hele denne uken

     Sommerlig OGMS-trivsel i august
     Fortsatt feriestøtte for OGMS
     Kråkeslott og Guinness
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 31, 2012:
    Hele denne uken

     Fantastisk utvikling for kornavlingen
     Ny måned, nytt møte
     Gitarmagi til fullmånen
     Rykter & Rauaraddel