SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 35, 2012 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Nedtellingen er i gang

SANDNES: Nedtellingen mot årets andre forsøk på å avvikle Medvindsrittet har forlengst startet. Lørdag klokken 09:00 ruller flere sett med sykkelhjul ut på den drøyt 7 mil lange turen sørover til Egersund fra startområdet ved Sandnes Kulturhus. Turen går langs samme trasè som sist, og langt på veg også med de samme stoppestedene underveis.

Etter det SAKMIL-nyhetene forstår jobbes det fortsatt med å få på plass dagens startliste, som trolig inneholder noen utskiftninger siden sist. Det er likevel god grunn til å tro at Rittledelsen i god tid får alle formaliteter på plass, før sykkelturen endelig kan starte lørdag morgen.

Medvindsrittet løype
Slik ser løypa til Medvindsrittet ut per i dag. Det kan fortsatt skje mindre endringer, men mye tyder på at dette faktisk blir den endelige Medvindsritt-traseen. Se også Google Maps for interaktivt kart.
Foto: Google Maps

Turen sørover går først gjennom Sandvedparken til Ganddal, og fortsetter langs gamle og nåværende fylkesveg 44 til Kåsen. Her er dagens første pitstopp med forfriskninger i Lindavegen, før turen går videre sørover via Bryne, Hognestad, Haugland, Aanestad og ut igjen på fv. 44 ved Brusand. Til slutt følges denne viktige hovedvegen sørover til målgang i Egersund sentrum utpå ettermiddagen.

Rittledelsen har så langt vært tilbakeholdne med siste nytt om den eksklusive startlisten Magnificent 12, og SAKMIL-nyhetene kan derfor ikke viderebringe detaljer fra denne. Det skal imidlertid være god mulighet til å være med på hele eller deler av turen som såkalt Wild Card (WC), og status som dette kan til enhver tid søkes om hos Rittledelsen.

Som i fjor vil det også bli mulighet til dusjing, klesbytte og sykkeloppbevaring i Egersund, samt at det er følgebil tilgjengelig langs hele turen.

Aktuelle linker

  • Medvindsrittet (blogg).

    (27.08.2012 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Nedtellingen er i gang
     Kjeklingen er også i gang
     Saken er biff med sjømannspop
     Ny måned, ny Guinness
     Fullmåne med The Real Neils
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 34, 2012:
    Hele denne uken

     God sesongstart for Hornmusikken
     Nytt forsøk for Medvindsrittet
     Snart klart for ny blåtur
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 33, 2012:
    Hele denne uken

     Grønn glede i blå potte
     Støvet blåses bort
     Ny styrkeprøve for SAKMIL
     Rykter & Rauaraddel