SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 34, 2012 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

God sesongstart for Hornmusikken

KLEPPE: Det ble meldt om usedvanlig godt oppmøte til den første øvelsen etter ferien å være da Klepp Hornmusikk startet sin høstsesong på torsdag. Selv om ferieslutten alltid kommer brått på, var det nesten fullsatt på alle instrumentgruppene. Det lover godt for et korps som har nok en innholdsrik sesong foran seg.

Det er nå bare en måned igjen til Hornmusikken reiser på utenlandstur til Island, og også her begynner brikkene så smått å falle på plass. Totalt 36 personer er påmeldt til turen, inklusive dirigent og en håndfull såkalte hangarounds. Avreise til Reykjavik er lørdag 22. september, og korpset reiser hjem igjen på tirsdag i uken etter. Da er turdeltakerne forhåpentligvis mettet med mange gode inntrykk og opplevelser etter en særdeles gunstig priset tur.

Thingvellir, Island
Hit skal Klepp Hornmusikk innom i løpet av turen i september: Thingvellir. Akkurat her er grensen mellom de nordamerikanske og eurasiske kontinentalplatene, og vi ser fra den amerikanske siden over mot den europeiske. Legg merke til kløften som skjærer seg gjennom landskapet mot venstre.

Det var likevel ikke Island som først og fremst stod på programmet på høstens første øvelse. Lørdag 27. oktober er det nemlig konsert sammen med en rekke unge, lovende talenter på Klepp, og repertoarlisten her må sies å være spenstig. Dermed er det ikke bare de unge talentene som skal få litt å henge fingrene i utover høsten.

(20.08.2012 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     God sesongstart for Hornmusikken
     Nytt forsøk for Medvindsrittet
     Snart klart for ny blåtur
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 33, 2012:
    Hele denne uken

     Grønn glede i blå potte
     Støvet blåses bort
     Ny styrkeprøve for SAKMIL
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 32, 2012:
    Hele denne uken

     Sommerlig OGMS-trivsel i august
     Fortsatt feriestøtte for OGMS
     Kråkeslott og Guinness
     Rykter & Rauaraddel