SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 24, 2013 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Målfoto avgjorde SAKMIL-duell

EGERSUND / TINGHAUG / SANDNES: Lørdagens Nordsjøritt var en stor opplevelse for mange i helgen, og ikke minst for trommestuntgruppen SAKMIL som på papiret skulle ha 5 deltakere i feltet. Ryktene om at Litle-Store ikke kom til å stille på startstreken viste seg imidlertid å stemme, og dermed var SAKMIL-feltet redusert ned til 4 deltakere: Boris Aleksandrov, KillKenneth, Store-Litle og Broiler-Frode.

De to førstnevnte syklet for Team Meca, og var påmeldt til rittet mer eller mindre uten viten og vilje. Uten særlig forhåndstrening stilte de likevel opp på startstreken i Egersund med god innstilling, men samtidig med et visst kampinstinkt i behold.

Boris og KillKenneth
Boris Aleksandrov og KillKenneth før start. De vet ikke helt hva som venter, men er klar for en liten sykkeltur.

Oppladningen ble for øvrig ekstra dramatisk for Boris, som hadde forsovet seg og dermed ikke fått tid til en skikkelig frokost. Løsningen ble en 250 grams Statoil-hamburger på veg til Egersund, noe som faktisk viste seg å være en god energibombe.

Turen nordover gikk forholdsvis greit, selv om nordvesten selvsagt var plagsom til tider. Både Boris og KillKenneth gjennomførte et taktisk godt løp, og holdt seg stort sett samlet underveis. Mat- og drikkestasjoner ble også røykestasjoner på vegen, og slik mobiliserte de uante krefter på vegen mot Sandnes.

Røykepause i Tubakken
I den beryktede Tinghaug-bakken, eller Tubakken som den heter blant de lokale, ble det både røykepause og spilling sammen med Aaslandbros.
I den beryktede Tinghaug-bakken, eller Tubakken som de lokale omtaler den som, var det imidlertid full stopp. Her var det nemlig som alltid et yrende liv med god underholdning, deriblant Aaslandbros. KillKenneth følte seg derfor umiddelbart kallet til å innta plassen bak trommesettet, mens Boris ble tildelt en tamburin. Duoen var med på flere nummer mens tiden gikk, og det ble tid til både spilling, røyk, øl og marsipankake i løpet av denne pausen.

Den siste etappen fra Tinghaug og til målgang på Sandnes ble etterhvert påbegynt, og her rykket KillKenneth en stund i fra og så ut til å ta en trygg ledelse. Boris ga seg imidlertid ikke, og det ble en durabelig sluttspurt mellom de to. Seieren måtte avgjøres på målfoto, og til slutt fikk KillKenneth beste tid et lite sekund foran Boris.

De andre SAKMIL-deltakerne i rittet syklet for andre lag og gjorde en til dels imponerende innsats. Store-Litle syklet inn på desidert beste SAKMIL-tid, mens Broiler-Frode ikke var så langt bak han eller.

SAKMIL-resultater i Nordsjørittet
1. Store Litle, tid 3:10:01
2. Broiler-Frode, tid 3:32:47
3. KillKenneth, tid 5:51:53
4. Boris Aleksandrov, tid 5:51:54
5. Litle-Store, DNS

(10.06.2013 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Målfoto avgjorde SAKMIL-duell
     Palmen er erklært død
     Siste innspurt for Vandrefestivalen
     Hornmusikken drar til skjærgården
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 23, 2013:
    Hele denne uken

     Gråvær over blomstene
     SAKMIL tok en dobbel
     Det store pauseåret: Sinclair & the Rovers tar en Kaizers
     Glissent sommermøte for OGMS
     Voksenopplæring og huskestue på støttemøter
     SAKMIL med sterk startfemmer
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 22, 2013:
    Hele denne uken

     Brillefine SAKMIL toget gjennom Bryne-gatene
     Aaslandbros er i rute til jubileum
     Alt klart til Blomsterkonserten
     Helldorado-suksessen fortsetter
     Rykter & Rauaraddel