SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 23, 2013 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Gråvær over blomstene

KLEPPE: Det var kuling fra nord, heller grått og kjølig, og lite som minnet om sommer, da Klepp Hornmusikk søndag ettermiddag inviterte til sin årlige gratiskonsert i Kleppelunden. Likevel var det greit med folk tilstede i denne unike grønne lungen midt i Kleppekrossen, noe som muligens også ble hjulpet av gudstjenesten som hadde vært samme sted et par timer tidligere.

Blomsterkonserten har imidlertid aldri blitt avlyst på grunn av været, og Hornmusikken hadde et innholdsrikt og variert program å by på. Den første delen av konserten var inspirert av korpsets Unge Talenter-konsert i fjor høst, og herfra ble publikum blant annet servert "A Night in Tunisia" og "La Belle Americaine" med henholdsvis Svein Are Presthus (saksofon) og Sølve Berg (baryton) som solister. De stod for imponerende prestasjoner og begeistret publikum. I tillegg sang Agne Sedyte også et par nummer hentet fra samme konsert i oktober i fjor.

Blomsterkonserten 2013
Været var heller grått og kjølig, men Klepp Hornmusikk serverte en god Blomsterkonsert til de fremmøtte likevel. Her er Sølve Berg i aksjon som solist på La Belle Americaine.

Ellers var det både svisker, marsjer og musikk fra nyttårskonserten og vårkonserten på programmet, og dirigent Arild Mjaaland hadde også herjet litt med klassikeren "På en grønnmalt benk i hagen", kjent spesielt for det godt voksne radiopublikum. "På en grønska benk i hajen" het versjonen Hornmusikken fremførte, med tydelige innslag av råblås og frijazz innimellom.

Med Blomsterkonserten vel i havn, nærmer Klepp Hornmusikk seg nå slutten av vårsesongen. To øvelser og et bryllup gjenstår før sommerferien er et faktum, og da kan korpsmusikerne slappe av i et par måneder før en spennende høstsesong står for døren.

(03.06.2013 kl 06:00)

  • Hovedside

  • Arkiv
  • Multimedia
  • Søk etter artikler
  • Ja, ke syns du?
  • Tilfeldig artikkel

  • Informasjon
  • Tips oss!

    DENNE UKEN:
    Hele denne uken

     Gråvær over blomstene
     SAKMIL tok en dobbel
     Det store pauseåret: Sinclair & the Rovers tar en Kaizers
     Glissent sommermøte for OGMS
     Voksenopplæring og huskestue på støttemøter
     SAKMIL med sterk startfemmer
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 22, 2013:
    Hele denne uken

     Brillefine SAKMIL toget gjennom Bryne-gatene
     Aaslandbros er i rute til jubileum
     Alt klart til Blomsterkonserten
     Helldorado-suksessen fortsetter
     Rykter & Rauaraddel

    Uke 21, 2013:
    Hele denne uken

     Varm 17. mai for Gamlå
     Alle ville ha en del av Gamlå
     Ordføreren var fanebærer
     Gamlå - et ekte Hornmusikk-symbol
     Rykter & Rauaraddel