SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 23, 2013 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Gråvær over blomstene

KLEPPE: Det var kuling fra nord, heller grått og kjølig, og lite som minnet om sommer, da Klepp Hornmusikk søndag ettermiddag inviterte til sin årlige gratiskonsert i Kleppelunden. Likevel var det greit med folk tilstede i denne unike grønne lungen midt i Kleppekrossen, noe som muligens også ble hjulpet av gudstjenesten som hadde vært samme sted et par timer tidligere.

Blomsterkonserten har imidlertid aldri blitt avlyst på grunn av været, og Hornmusikken hadde et innholdsrikt og variert program å by på. Den første delen av konserten var inspirert av korpsets Unge Talenter-konsert i fjor høst, og herfra ble publikum blant annet servert "A Night in Tunisia" og "La Belle Americaine" med henholdsvis Svein Are Presthus (saksofon) og Sølve Berg (baryton) som solister. De stod for imponerende prestasjoner og begeistret publikum. I tillegg sang Agne Sedyte også et par nummer hentet fra samme konsert i oktober i fjor.

Blomsterkonserten 2013
Været var heller grått og kjølig, men Klepp Hornmusikk serverte en god Blomsterkonsert til de fremmøtte likevel. Her er Sølve Berg i aksjon som solist på La Belle Americaine.

Ellers var det både svisker, marsjer og musikk fra nyttårskonserten og vårkonserten på programmet, og dirigent Arild Mjaaland hadde også herjet litt med klassikeren "På en grønnmalt benk i hagen", kjent spesielt for det godt voksne radiopublikum. "På en grønska benk i hajen" het versjonen Hornmusikken fremførte, med tydelige innslag av råblås og frijazz innimellom.

Med Blomsterkonserten vel i havn, nærmer Klepp Hornmusikk seg nå slutten av vårsesongen. To øvelser og et bryllup gjenstår før sommerferien er et faktum, og da kan korpsmusikerne slappe av i et par måneder før en spennende høstsesong står for døren.

(03.06.2013 kl 06:00)

 • Hovedside

 • Arkiv
 • Multimedia
 • Søk etter artikler
 • Ja, ke syns du?
 • Tilfeldig artikkel

 • Informasjon
 • Tips oss!

  DENNE UKEN:
  Hele denne uken

   Gråvær over blomstene
   SAKMIL tok en dobbel
   Det store pauseåret: Sinclair & the Rovers tar en Kaizers
   Glissent sommermøte for OGMS
   Voksenopplæring og huskestue på støttemøter
   SAKMIL med sterk startfemmer
   Rykter & Rauaraddel

  Uke 22, 2013:
  Hele denne uken

   Brillefine SAKMIL toget gjennom Bryne-gatene
   Aaslandbros er i rute til jubileum
   Alt klart til Blomsterkonserten
   Helldorado-suksessen fortsetter
   Rykter & Rauaraddel

  Uke 21, 2013:
  Hele denne uken

   Varm 17. mai for Gamlå
   Alle ville ha en del av Gamlå
   Ordføreren var fanebærer
   Gamlå - et ekte Hornmusikk-symbol
   Rykter & Rauaraddel