SAKMILs hovedsideSAKMIL-nyheteneInformasjon og historikkSAKMILs beryktede ordlisteThe SAKMIL GalleryGjestebokSkriv til SAKMIL! Navigasjonsmeny
Topp
Uke 44, 2013 Nyheter
 RT

SAKMIL-nyhetene kom med sin siste utgave mandag 28. oktober 2013. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.
Takk til alle lesere som har bidratt til å holde hjulene i gang de siste 17 årene!

Slik er Rockometer-pallen

Nå når SAKMIL-nyhetene legges ned har mange vært urolige for hvordan det vil gå med Rockometeret. Dette fenomenet har vært en viktig del av SAKMIL-nyhetene gjennom mange år, selv om både RockePolitiet og Rockometeret har spilt en mindre rolle de siste årene. Det som er sikkert er imidlertid at begge deler vil bestå, i alle fall i undergrunnsmiljøet. Distriktets rockere kan med andre ord aldri være helt trygge fra RockePolitiets lange arm.

SAKMIL-nyhetene har imidlertid en aldri så liten sensasjon å by på i sin aller siste utgave. For aller første gang blir nemlig Topp 3-listen presentert slik den egentlig er - og vi er ikke snauere enn at vi faktisk presenterer Rockometeret All Time Top 3. Sensasjonelt er det kanskje også at eneren ikke er den alle alltid har trodd, men en outsider som egentlig alltid har vært mer rocka enn de fleste.

Rockometeret topp 3
All-time topp 3 på Rockometeret: KillKenneth (1.), Knut (2.) og SAKMIL-hengeren (3.)
Som et ledd i denne offentliggjøringen har RockePolitiet innhentet opplysninger fra informanter i rockemiljøet, og sammenholdt disse med egne suverene vurderingsevner. Konklusjonen er forbausende klar, og mye skal skje om denne rekkefølgen skal endre seg i nærmeste fremtid.

Rockometeret topp 3

1. KillKenneth
KillKenneth er den mest rocka akkurat nå. Slik er det bare, og det er de fleste enige om. Så får det heller være at mannen har spist grønnsaker i andres påsyn, har syklet knallharde sykkelritt og dessuten vært kåret til årets fotballspiller i Rogaland i sin fortid. Fortid er fortid, nå snakker vi nåtid.

2. Knut
Knut er selve definisjonen av en rocka gitarist på scenen. Stilen er helt rå, og når Knut står på en scene er det sjelden tvil om hvem som ruler. Knut var lenge den ubestridte eneren på Rockometeret, men nå når han ikke lenger helt opp. En god nummer to er han i alle fall.

3. SAKMIL-hengeren (1972 - 2006)
Få ting var så rocka som SAKMIL-hengeren. Denne hengeren formelig oste av tvilsom historie, og følelsen av å ha en knirkende henger jukkende på hengerfestet kan ikke beskrives. Hengeren var ny i 1972, og led en dramatisk død i 2006 da den ble brent på bålet. At den fortsatt troner på topp 3 av Rockometeret sier sitt.

Outsidere:
Stoffi, Dørgi, Gamlå

(28.10.2013 kl 06:00)

 • Hovedside

 • Arkiv
 • Multimedia
 • Søk etter artikler
 • Ja, ke syns du?
 • Tilfeldig artikkel

 • Informasjon
 • Tips oss!

  DENNE UKEN:
  Hele denne uken

   En epoke er over
   Slik er Rockometer-pallen
   Eksklusivt forkjøpstilbud fra Klepp Hornmusikk
   OGMS møtes igjen
   Rykter & Rauaraddel

  Uke 43, 2013:
  Hele denne uken

   Lindgren-suksess for store og små
   Nyttårskonsertene neste
   Ny storbandturnè til Tsjekkia
   Rogalandsdominans i Europa
   Nest siste stopp
   Rykter & Rauaraddel

  Uke 42, 2013:
  Hele denne uken

   Familieshow med Astrid Lindgren
   20 år med SAKMIL: SAKMIL rocket stadion
   Seminarhelg for Hornmusikken
   Rykter & Rauaraddel